قزوین- مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: برگزاری جشنواره های تجلیل از کارگران نمونه به تقویت روحیه خودباوری، خلاقیت و ابتکار در محیط های کارگری کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، جشنواره تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید روز یکشنبه با حضور مجتبی نورانی معاون فرهنگی وزارت کار، تعاون ورفاه اجتماعی و جمعی از کارگران و کارآفرینان نمونه استان در سالن اجتماعت اداره کار قزوین برگزار شد.

مسعود بابایی در این جشنواره گفت: به منظور تشویق نیروهای کار مولد، متخصص، مخترع و مبتکر همه ساله از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کارگران نمونه در سه سطح کارگاهی، استانی و کشوری شناسایی شده و مورد تقدیر قرار می گیرند.

وی افزود: امسال نیز این جشنواره با ثبت نام از متقاضیان در سه مرحله برگزار شد که در مرحله اول در شهریور ماه صورت گرفت که با واحدها مکاتبه شد و حدود ۹۷۰ نفر ثبت نام کردند که از میان آنها تعداد ۳۵ طرح دارای ابتکار و خلاقیت در محیط کار شناخته شد.

بابایی تصریح کرد: در مرحله دوم کمیته استانی با حضور کارشناسان تشکیل جلسه داد که از طرح ها بازدید و سپس امتیاز دهی شد و در نهایت ۵  طرح برگزیده شد.

وی بیان کرد: دو طرح در بخش صنعت، دو طرح در بخش خدمات، یک طرح در بخش کشاورزی و یک واحد نمونه کشوری برگزیده شد و به مرحله کشوری راه یافتند.

بابایی یادآورشد: از بین ۵  طرح منتخب استانی تعداد دو طرح از نیروگاه شهید رجایی به عنوان کارگر نمونه در بخش های صنعت و خدمات و یک شرکت تولید تجهیزات خودرو، مورد بازدید داوران قرار گرفت تا به عنوان بهترین های ملی تعیین شوند.

مدیرکل کار استان اضافه کرد: منتخبین کشوری در اردیبهشت ماه در جشنواره ملی امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید با حضور ریاست محترم جمهوری تجلیل می شوند.


بابایی در ادامه گفت: یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه جامعه کار و تلاش در شش رشته: قرائت، ترتیل، حفظ شاخه های کل، ۱۰ و۲۰ جزء و مفاهیم قرآن کریم در تاریخ ۲۸ و ۲۹ آذر ماه امسال برگزار شد.

وی اضافه کرد: در این دوره ۲۰۸ نفر از کارگران و خانواده آنها ثبت نام کردند و مسابقات از استقبال خوبی روبرو شد.

بابایی بیان کرد: تلاش شد مسابقات استاندارد و در سطح قابل قبول کشوری باشد به همین دلیل از داوران بین المللی و کشوری دعوت شد و آقایان: قلی پور، وفاپور، آقاحسینی و رفعتی و خانمها: گلاب فروشها، دباغ ها، عبداللهی و خوئینی قضاوت را بر عهده داشتند.

وی گقت: این مسابقات فرصتی بود تا استعدادهای قرآنی که در سطح رقابت های کشوری هستند شناسایی شوند و کارگران عزیز جایگاه خود را پیدا کنند.

بابایی از رشد ۸۰ درصد ثبت نام کنندگان در رقابت های قرآنی خبرداد و اضافه کرد:تقویت روحیه قرآنی در محیط های کاری موجب بالارفتن انگیزه کارگران و راندمان کار می شود ودر این فضاهاذ خطا و تخلف نیز بشدت کاهش پیدا می کند.

وی در خصوص مهمترین دستاوردهای برگزاری جشنواره های کارگری هم گفت: ترویج کار گروهی، تقویت روحیه خلاقیت و ابتکار در کارگران، کاهش هزینه ها و ضایعات، حمایت از کارهای تحقیقاتی وپژوهشی، بهبود فضای کسب و کار از مهمترین دستاوردهای تجلیل از کارگران است.

در این مراسم از ۵۷ کارگر، کارآفرین، قاری نمونه، حامی ورزشی و رعایت کنندگان عفاف و حجاب در محیط های کارگری تجلیل شد.