تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵

کتاب « محدودیت های لویاتان: تئوری قراردادها و اجرای حقوق بین الملل» نوشته «رابرت اسکات» و «پل استفان» توسط انتشارت دانشگاه کمبریج منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تقریبا اکثر قوانین بین المللی مخصوصا قوانین مربوط به قراردادها، تنها به علت همکاری و منافع متقابل کشورها اجرا می شوند.

عمل متقابل یکی از مهم ترین مکانیسم های اجرای حقوق بین الملل است که صراحتا در کنوانسیون حقوق قراردادهای وین به رسمیت شناخته شده است. نقض فاحش یک موافقت نامه دوجانبه توسط یکی از طرفین این حق را برای طرف مقابل به وجود می آورد که از تخلف صورت گرفته به عنوان مبنای ترک یا تعلیق تعهد خود در قبال کل یا بخشی از معاهده استفاده کند.

کتاب «محدودیت های لویاتان» نوشته «رابرت اسکات» و «پل استفان» به شناسایی  و بررسی حوزه هایی در حقوق بین الملل می پردازد که زمینه امید بخش همکاری  رسمی میان کشورها را فراهم می کنند.

تمرکز این کتاب بر دیوان کیفری بین المللی، قوانین مربوط به تجارت بین الملل، اجرای حکم های کنوانسیون های ژنو، توافقات بازرگانی بین المللی و ... است.

کتاب محدودیت های لویاتان، چگونگی وابستگی حقوق بین الملل به اراده طرفین جهت ساخت تعهدات را نیز شرح می دهد. ادعاهای تئوریک در این کتاب، پوزیتیویستی و توصیفی هستند.

این کتاب خواهان به چالش کشیدن محققان و حقوقدانان بین المللی بوده و آنها را به تجدید تفکر در مورد رشته حقوق بین الملل و کارکرد آن وا می دارد. به طور کلی کتاب محدودیت های لویاتان نشان می دهد چگونه محققان و حقوقدانان از مکتب های مختلف می توانند یک تحقیق مشترک را در مورد اجرای قوانین بین المللی ارائه دهند.

در فصل اخر کتاب سوالاتی در مورد نحوه اجرای حقوق و قوانین  بین الملل در جهان آورده شده و به خواننده این فرصت را می دهد، مباحث مطرح شده در کتاب را مورد نقد قرار دهد. واژه نامه ای نیز جهت فهم بهتر مطالب کتاب در پایان آن تنظیم شده است.