به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دادگستری استان مرکزی، حجت الاسلام قاسم عبداللهی اظهار داشت: یکی از مباحث مهم در استان، پیشگیری از جرائم خاص است، شهرستان های استان هم باید به مبحث جرائم خاص حساسیت ویژه داشته باشند، مخصوصا در شهرستان هایی که در این زمینه افزایش داشته اند.
وی با تاکید بر لزوم رسیدگی به وضعیت زنان آسیب دیده افزود: طبق آخرین مصوبه سال ۹۵ قرار شد دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی بررسی لازم را در این حوزه انجام دهد.
عبداللهی در ادامه یکی از راه های جلوگیری از افزایش خودکشی را تقویت بنیه اعتقادی افراد دانست و اظهار داشت: خودکشی با دوری از دین رابطه مستقیم دارد، هرچه انسان از نظر دینی قوی تر باشد به همان اندازه از ارتکاب به خودکشی بیشتر جلوگیری می شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: مراکز آموزشی باید فرهنگ سازی لازم در خصوص ارتقای باور دینی بین دانشجویان و دانش آموزان را در اولویت قرار دهند.
عبداللهی توجه به سلامت و بهداشت روانی را یکی از اولویت ها رفع مشکلات جامعه عنوان کرد و افزود: بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی در ارائه مشاوره های رایگان باید پیش قدم باشند و در این رابطه برنامه ریزی داشته باشند.
رئیس کل دادگستری استان بر لزوم استفاده از ظرفیت مساجد جهت جلوگیری از خودکشی تاکید و تصریح کرد: برای افزایش امید به زندگی باید کارگاه برگزار و از خانواده ها برای شرکت دعوت به عمل آید و صحبت ها باید به گونه ای باشد تا موج امید را در دل افراد ایجاد کند.
وی تاکید کرد: هیچ گاه نباید اجازه داد ضد ارزش جای ارزش را بگیرد، اسلام دارای نکات پر فایده ای است، مردم به ویژه جامعه ای که در معرض خطر بیشتر هستند باید قبح اعمال ناهنجار را شناخته و ایمان خود برای مقابله با ضد ارزش ها را بالا ببرند.
عبداللهی با یادآور شدن این نکته که گرایش به معنویت شادی آفرین است و آمار خودکشی را بسیار کم خواهد کرد، افزود: برای جلوگیری از خودکشی باید افراد را به سمت و سوی فعالیت ورزشی، تفریح و انجام کارهایی که علاقه مند هستند تشویق کرد.