به گزارش خبرنگار مهر، رحیم بنامولایی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان البرز که صبح سه شنبه در سالن جلسات این مجموعه برگزار شد، اظهار کرد: طی سال گذشته برگزاری نشستهای ماهیانه دبیرخانه مشترک سه اتاق اصناف، بازرگانی و تعاون انجام گرفت.
وی افزود: اختصاص میز خدمت رسانی صندوق ضمانت صادراتی، تعیین تکلیف سهم اتاق در تاسیس شرکت نمایشگاهی استان و اختصاص میز تعامل صنعت و دانشگاه همچنین برگزاری جلسات مختلف به دانشگاهیان استان به منظور پیگیری دستاوردهای سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه از دیگر اقدامات انجام گرفته محسوب می شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز خاطرنشان کرد: سال گذشته در استان البرز پذیرای ۲۰ هیئت تجاری از دیگر کشورها بودیم که پیرو این سفرها مذاکرات خوب تجاری و اقتصادی انجام گرفت که آثار مثبتی را برای منطقه به همراه داشت.
بنامولایی با تاکید بر اینکه در سال ۹۵ بیش از ۷۰ جلسه آموزشی با سرفصل های مختلف تهیه و در اختیار متقاضیان قرار داده شد، تصریح کرد: تعامل مستمر با دستگاههای مختلف و متولیان بخش خصوصی در دستور کار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قرار دارد.
وی با اعلام اینکه پورتال تجارت الکترونیک استان البرز به منظور فروش محصولات، بازریابی و بازار شناسی در دو حوزه داخلی و خارجی راه اندازی شده است، گفت: این برنامه به زبانهای انگلیسی و عربی در حال انجام است که بنا داریم زبان روسی نیز به این جرگه افزوده شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز بیان کرد: بعد از برجام حرکت خوبی در بنگاه های اقتصادی آغاز شده که نقاط مثبتی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
وی با اعلام اینکه امیدواریم دولت جدید مدیران میانی که در راستای سیاست های دولت نیستند مورد توجه قرار داده و تصمیمات لازم در این خصوص را اتخاذ کند، افزود: اتاق بازرگانی با افرادی که از تسهیلات بانکی استفاده کرده و گامی برای تولید و صنعت برنداشته برخورد خواهد کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز اظهار کرد: مردم اخذ یارانه چهار برابری را رد کردند، با این روند باید اهداف عالی مد نظر خارج از تنگ نظری پیگیری شود.
بنامولایی با اشاره به اینکه ماده ۷۶ در قانون پنجم توسعه کشور به ماده ۱۲ در برنامه ششم تبدیل شده که بر این اساس اتاق ها مکلف به شناسایی قوانین مخل کسب و کار هستند، گفت: باید پنجره واحد و دولت الکترونیک با قوای بیشتری به منظور کاهش هزینه مردم اجرایی شود.
وی با بیان اینکه تعامل دولت و بخش خصوصی در حال شکل گیری است اما باید به این مهم نیز اشاره کرد که در این بین شیطنت هایی از جانب دو طرف صورت می گیرد، گفت: بخش خصوصی باید منافع ملی را به منافع فردی ترجیح دهد، خوشبختانه بذر این مساله در کشور نهادینه شده است.