به گزارش خبرنگار مهر، عباس عباسزاده از اساتید دانشگاه تبریز و فعال سیاسی و اجتماعی ظهر امروز یک شنبه به خبرنگاران اظهار داشت: از آنجایی که هر یک از منتخبین شورای شهر، مورد حمایت جمعی از احزاب و گروهها بودند و همچنین در فضای تبلیغات انتخاباتی رقیب هم تلقی میشدند، احساس نیاز شد که این عزیزان را در جلسهای مشترک با حضور سیزده منتخب دور هم جمع کنیم، تا بتوانند در این مدت باقیمانده به تشکیل شورای پنجم به مباحث نظری پرداخته و در خصوص مجموعه شهرداری و مشکلات شهری به گفتگو بپردازند و زمان را از دست ندهند. از این رو موضوع را با برخی از بزرگان شهر در میان گذاشتم و همگی مرا به انجام چنین کاری تشویق کردند.
این استاد دانشگاه تبریز در ادامه گفت: بنده با تک تک منتخبین شورا در این باره سخن گفتم و عرض کردم که اولاً وقت شما سرمایه مردم تبریز است و نباید این دو ماه که به آغاز فعالیت رسمی شورای پنجم مانده، بدون استفاده بماند و ثانیا اگر منتخبان دور هم جمع نشوند، جزیرهای فکر و عمل میکنند و به تنهایی تصمیماتی میگیرند که چه بسا مورد مخالفت دیگر اعضا قرار بگیرد؛ از این رو پیشنهاد میکنیم تا از هم اکنون با یکدیگر کار کنید، ایدهها و نظرات خود را به قضاوت سایر اعضا بگذارید تا نظرات پختهتر شده و با توافق همه به عمل بپیوندد.
حجت الاسلام عباسزاده با اشاره به اینکه در ابتدای دوره چهارم شورا شاهد بودیم که ۲۱ نفر منتخب، تا آغاز رسمی دوره چهارم نتوانسته بودند تشکیل جلسه ۲۱ نفره بدهند، افزود: همین امر موجب شده بود اعضا شورا به قطبهای مختلف تقسیم شده و اختلاف دیدگاه پیدا کنند و این مسئله مانع بزرگی بر سر وحدت و همدلی برای حل مشکلات مردم گردید و شد آنچه نباید میشد و مردم تبریز نیز در انتخابات شورای شهر، اغلب اعضای شورای چهارم را کنار گذاشتند.
این فعال سیاسی خاطر نشان کرد: پس از طرح این مسائل همه دوستان با بزرگواری موافقت خود را با حضور در چنین جلسهای اعلام کردند و بنده در صدد بودم در اولین فرصت این جلسه را تشکیل دهم و چه زمانی بهتر از اولین روز ماه مبارک رمضان و چه مکانی مقدستر و بهتر از دانشگاه تبریز بود. لذا موضوع را با جناب آقای دکتر پور محمدی رییس محترم دانشگاه در میان گذاشتم و ایشان نیز با گشادهرویی و خیرخواهی استقبال نمودند و ما توانستیم نخستین نشست مشترک منتخبین شورای شهر پنجم را با حضور تمامی افراد عضو برگزار نماییم.
عباسزاده با بیان اینکه این جلسه در فضایی بسیار معنوی و صمیمی برگزار شد، اظهار داشت: پس از صحبتهای کوتاه بنده و جناب آقای دکتر پور محمدی، همه منتخبین شورای شهر به تبیین دیدگاههای خود پرداختند و همگی بر جایگاه تبریز و لزوم ارتقا آن و تکیه بر علم و دانش و انجام کار کارشناسی شده و امانت داری و پاکدستی و اعتماد به خرد جمعی و پرهیز از سلیقه فردی تأکید نمودند.
این استاد دانشگاه تبریز گفت: در پایان جلسه جناب آقای دکتر بهشتی مسنترین عضو، به عنوان رییس موقت و جناب آقای دکتر آجودانزاده جوانترین عضو به عنوان منشی انتخاب گردید. همچنین زمان و مکان تشکیل جلسات بعدی معین گردید و مقرر شد دوستان با تشکیل جلسات منظم به ترسیم چشم انداز و اولویت بندی مسائل بپردازند و با بحث و بررسی در مسائل گوناگون به اجماع نظر برسند و به وقت قانونی تصمیمات خود را اعمال کنند.