عبدالرضا چراغعلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: گلستان از استانهای شاخص در حاشیهنشینی بوده و از ۱۵ سال گذشته تاکنون همواره مقصد مهاجرت بوده است.
وی بابیان اینکه از دهه ۸۰ به بعد حاشیهنشینی در گلستان رشد چشمگیری داشته و از نُرم متوسط کشور هم بالاتر بودهایم، افزود: این روند نگرانکننده است و هزینه سنگین اجتماعی را به مدیریت استان تحمیل میکند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان ادامه داد: آثار و خواستگاه مهاجرتهای ازایندست در شهرهای گرگان، گنبد، گالیکش و حتی بعضی از روستاهای بزرگ استان مانند یساقی تبلور پیداکرده و این شهرها و روستاها حاشیهنشینی و سکونتگاههای غیررسمی دارند.
وی اضافه کرد: این پدیده نوظهور در سه دهه گذشته موجب غفلت از خیلی مسائل دیگر شده و هزینههای زیادی را به مدیریت شهری استان تحمیل کرده است.
۶۰ سکونتگاه غیررسمی شناساییشد
چراغعلی بابیان اینکه آمار رسمی از سکونتگاههای غیررسمی در استان نداریم، تصریح کرد: تاکنون حدود ۶۰ سکونتگاه غیررسمی در گلستان توسط فرمانداران ۱۴ گانه و سایر نهادهای مسئول شناساییشده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان خاطرنشان کرد: ما معتقدیم تعداد سکونتگاههای غیررسمی استان بیشتر از ۶۰ نقطه است و گلستان باید برنامهای مدون در این خصوص داشته باشد.
وی بیان کرد: شهرداریها نقش مؤثری برای ساماندهی و تعادل بخشی سکونتگاههای موجود و جلوگیری از ایجاد و گسترش حاشیهنشینی در استان میتوانند داشته باشند.