عباس علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پیش بینی می شود ۵ تن از این محصولات به ازای هر هکتار از اراضی کشاورزی برداشت شود.
وی افزود: در راستای ترویج کشت و مصرف گیاهان علوفه ای جدید بصورت مخلوط با بازدهی بالا که نیاز آبی کمتری داشته و از طرفی نسبت به شوری و کیفیت اراضی مورد کشت حساسیت چندانی ندارند، این مدیریت با انتخاب سه نفر از دامدارن پیشرو که در زمینه کشاورزی نیز فعالیت داشته بصورت الگویی اقدام به اجرای طرح کشت گیاهان علوفه ای با مصرف آب کمتر و مقاوم به شوری کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با اشاره به اهمیت کشت گیاهان علوفه ای با مصرف آب کمتر و مقاوم به شوری؛ مزایای این محصولات را؛ کوتاهی طول مدت دوره رویشی، سـازگاری بـه شــرایط نامــساعد محیطــی، تثبیــت بیولــوژیکی نیتــروژن، تحمــل بــه خــشکی، ســرما، آفــات و بیمــاریهــای گیــاهی و نیــاز بــه نهــاده کــم برشمرد.
علیخانی از دیگر ویژگـیهـای کشت ایـن نوع گیاهـان را ؛ کــشت بــعنــوان کــود ســبز و یــا علوفــه با دفعات آبیاری کم (حداکثر ۲ مرحله)، جایگزین کردن کشت های مخلوط مشابه فوق که می تواند تا حد بسیاری در مصرف آب برای تامین علوفه واحد های دامپروری صرفه جویی شود ذکر کرد.
وی به کشاورزان توصیه کرد: برای کشت اینگونه گیاهان علوفه ای و توسعه بهتر آنها با کارشناسان پهنه مستقر در مراکز خدمات جهادکشاورزی هماهنگ و از نظرات کارشناسی آنها استفاده کنند.