بوشهر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حوزه فرهنگی قضاوت کردن کار ساده‌ای نیست اما باید در پایش برنامه‌های فرهنگی، اثر بخش بودن این برنامه‌ها مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی صبح سه‌شنبه در نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با محکوم کردن حادثه تروریستی ۱۷ خرداد در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره) افزود: همه تشکل‌ها، کانون‌ها و نهادهای فرهنگی دانشگاه باید در اثربخش کردن برنامه‌های فرهنگی ایفای نقش کنند.

رئیس شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: همه نهادهای فرهنگی باید به یک سوال مهم پاسخ دهند و آن اینکه اثربخشی یک برنامه فرهنگی که می خواهند اجرا کنند چه قدر می‌ارزد و تا چه میزان باید برای آن هزینه کنند.

وی با بیان اینکه مسئولان وظیفه دارند زمینه را برای فعالیت های دانشجویی فراهم کنندگفت: همه تشکل‌ها و کانون های دانشجویی باید اساسنامه داشته باشند و ما اعتبار فرهنگی تنها به تشکل‌ها و کانون‌هایی می‌دهیم که دارای هویت و اساسنامه باشند و در چارچوب قوانین نظام جمهوری اسلامی فعالیت کنند.

وی تاکید کرد: تدوین برنامه های فرهنگی دانشگاه باید بر اساس هدف گذاری فرهنگی صورت بگیرد و در بعضی از برنامه های پرهزینه که نیاز چندانی برای برگزاری آن احساس نمی‌شود مانند اردوهای برون استانی باید تجدید نظر شود.

رئیسی با تاکید بر اینکه از منابع مالی که در اختیار ماست باید به نحو درستی استفاده کنیم افزود: بعضی از برنامه های مذهبی دانشجویان بسیار اثربخش است و با هزینه‌های اندک و با مشارکت خود دانشجویان برگزار می شود و تعداد بسیاری از دانشجویان نیز در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند و این گونه برنامه‌ها باید تقویت شود.

تشریح چگونگی تصویب بودجه فرهنگی

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: در سال ۹۵ بستر مناسب برای فعالیت همه تشکل‌های دانشجویی فراهم شد و تعداد زیادی کانون فرهنگی هنری و انجمن علمی در دانشگاه شکل گرفت که نتیجه تلاش این دانشجویان در جشنواره های فرهنگی، قرآنی و نشریات دیده شد و رتبه هایی نیز در این زمینه برای دانشگاه به دست آمد.

محمد مهدی محمدی به چگونگی تصویب بودجه فرهنگی سال ۹۶ نیز اشاره کرد و افزود: در جلسات مکرری که در این زمینه تشکیل شد و پس از گرفتن برنامه‌های فرهنگی از تشکل های دانشجویی و واحدهای فرهنگی دانشگاه و تعدیل این برنامه ها در دبیرخانه شورای فرهنگی در نهایت مبلغ ۹۵۰ میلیون تومان اعتبار  برای این بخش در نظر گرفته شد.

در این نشست نمایندگان تشکل های دانشجویی نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در حوزه اجرای برنامه های فرهنگی دانشگاه ابراز داشتند.

قائم مقام رئیس دانشکاه، معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون آموزشی، رییس دانشکده پیراپزشکی، مسئول دبیرخانه شورای فرهنگی، مدیر تعالی فرهنگی و مسئولان فرهنگی دانشکده ها، نقطه نظرات خود را در باره مسایل فرهنگی بیان کردند.