به گزارش خبرنگار مهر، مریم جمشیدی شنبه شب در شورای آموزش و پرورش استان، با بیان اینکه تربیت یک معلم پژوهنده از یک دانشآموز پژوهنده بسیار مهمتر است، افزود: پژوهشسرای فرهنگیان هم نیازمند توجه و بررسی است چرا که در بسیاری از موارد به اهداف خود نرسیده و تا زمانی که معلم پژوهنده نداشته باشیم نمیتوانیم از این مراکز استفاده بهینه کنیم.
مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران، همچنین پیشنهاد کرد تا در انتصاب روسای پژوهشسرای دانشآموزی بر شایستهسالاری توجه شود و تفاوت سلیقه و نگرش با رئیس شهرستان موجب تاثیرگذاری بر این ویژگی نشود.
جمشیدی همچنین، قسمت اعظم موفقیتها در این عرصهها را مدیون تلاش دانشآموزان و والدین دانست.
موسی قاسمپیشه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران نیز، با بیان اینکه تنها ارائه گزارشات کافی نیست، افزود: طرح گزارشات نیازمند مقایسه آن با اهداف از پیش برنامهریزی شده برای مشخص شدن عملکرد قوی یا ضعیف است.
وی با اشاره به اهدافی که برای دانشآموزان بهعنوان یک دانشآموز خلاق، مبتکر و نوآور و تبدیل ایده به محصول در این جلسه ذکر شد، گفت: بسیاری از دانشگاهها در دنیا با هدف تبدیل ایده به محصول، کارآفرینی دارند و درصدی از اقتصاد کشور و حتی دنیا را به خود اختصاص دادهاند و در این رابطه باید مشخص شود که شما تا چه میزان قصد دارید به این اهداف برسید و آیا تجربه این کار را دارید.
وی افزود: تجربه این امر، بدان معناست که آیا در گذشته یک ایده را به محصول تبدیل کرده و تولید ثروت کردهاید و همچنین، در این رابطه چه میزان علم، توان و برنامه داریم.
قاسمپیشه با بیان اینکه تربیت دانشآموز مبتکر، خلاق و تولید محصول بسیار ایدهآل است، افزود: از این رو، نیازمند ارائه برنامه است و اینکه مشخص شود در پایان یک سال یا پایان برنامه توسعه چه تعداد دانشآموز فناور، خلاق و مبتکر و تولید ایده به محصول خواهید داشت.