به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان، تغییر و تحولات شگرف و عمیقی که در زمینههای تکنولوژی و گسترش فناوری اطلاعاتی و ارتباطی رخ داده است، تربیت نسل جدید را با تغییرات و معضلات جدی روبرو ساخته است.
هر قدر اثر گذاران تربیتی شناخت عمیق تری از مراحل رشد و تحول کودکان داشته باشند، بالطبع از آمادگی افزون تری برای درک نیازها و حُسن تأمین آنها و پرورش توانمندی های کودکان برخوردار خواهند بود.
مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان با هدف ارتقای مهارت تربیت فرزند با توجه به ملاحظات رشدی و با تکیه بر آموزههای دینی در این حوزه اقدام به تولید درسی با عنوان بایسته های تربیت فرزند کرده است.
این درس در قالب هشت جلسه با عناوینی همچون مقدمات تربیتی، مبانی کلی تربیتی، دوره بنیان گذاری(۰ تا ۲ سالگی) دوره یادگیری و تمرکز(۲ تا ۶ سالگی)، دوره پیش دبستانی و دبستان(دوره انتقال و ملاحظات آن)، دوره پیش دبستانی ودبستان(یادگیری و ملاحظات آن)، دوره نوجوانی(بحران هویت) و دوره نوجوانی (بحران های بلوغ، استقلال و شخصیت) تولید شده است.
این درس به دنبال ارتقاء سطح بینش و دانش فراگیران نسبت به کلیات و پایه های تربیتی و ارتقاء سطح بینش و دانش فراگیران نسبت به شایسته های رشدی تربیت فرزندان است.
مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان یکی از مراکز تولید محتوای فرهنگی، سیاسی، معرفتی و مهارتی در فضای مجازی است که خدمات رایگان آموزشی را به صورت شبانه روزی و از طریق اینترنت ارائه میدهد و تاکنون بیش از ۳۹۵هزار دانشجو و استاد دانشگاه در این سامانه عضو شدهاند.