به گزارش خبرنگارمهر، رشید قربانی امروزدوشنبه در نشستی با معاونین پرورشی و تربیت بدنی ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق تابعه استان که در اردوگاه شهید سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، گفت: تعلیم و تربیت سازنده قطعا نیازمند وجود معلمان زبده و کارآمد، فضا و امکانات مناسبت و وجود تجهیزات و منابع مالی در دسترس است.
وی عنوان کرد: در برهه کنونی نظام تعلیم و تربیت با تهدیدات و آسیب هایی مواجه است که متولیان عرصه تربیت در آموزش و پرورش باید با تدبیر و چاره اندیشی دانش آموزان را در برابر این آسیب ها ایمن کنند و آنان را برای داشتن زندگی بهتر و آینده ای روشن آماده کنند.
وی با اشاره به اینکه انسان ها ذاتاً دارایی قابلیت ها و توانایی های بالقوه هستند که باید به بالفعل تبدیل شود، ادامه داد: علی رغم وجود محدودیت ها و کمبود موانع و امکانات در آموزش و پرورش، معلمان ما می توانند با تقویت اعتماد به نفس و اعتقاد راستین در وجود دانش آموزان، شهروندان خوبی تحویل جامعه دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از متولیان عرصه تربیت و اخلاق در آموزش و پرورش خواست جلب رضایت الهی را همواره چاشنی کارهای خود کنند و هویت دینی و ملی در میان دانش آموزان تقویت کنند.
قربانی با بیان اینکه انس با قرآن بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد، افزود: با آشنا کردن دانش آموزان با قرآن و سیره پیامبر می توان افرادی تربیت کرد که از لحاظ اعتقادات بسیار با ایمان و از نظر تربیتی الگو باشند.
وی از برگزاری اردوی راهیان نور دانش آموزی به عنوان یک فعالیت ارزشمند فرهنگی نام برد و گفت: باید علاوه بر اردوی راهیان نور در تمام اردوها، اولویت اول نکات ایمنی و مقررات و قوانین رعایت شود.