سیدمحمد رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز فصل بهره برداری از ماهیان استخوانی اظهار داشت: سالانه سه تا شش هزار تن ماهیان استخوانی و ۵۰۰ تا هزار کیلوگرم از مرغوبترین خاویار جهان استحصال و تحویل صیدگاه های شیلات می شود.
رضوی با اشاره به دلایل امر کاهش صید در چند سال اخیر، چهار دلیل را موجب کاهش صید اعلام کرد و گفت: شرایط بد آب و هوایی و شرایط جوی، برداشت بی رویه شن و ماسه در رودخانه ها، برداشت شن و ماسه در مصب رودخانه ها و نوار ساحلی رودخانه ها از جمله دلایل است.
وی هجوم بی رویه صیادان غیر مجاز به دریا را سومین عامل کاهش صید برشمرد و گفت: دریا امروزه جولانگاه صیادان، قایق موتوری و تیوپ است درحالی که صیادان مجاز حداکثر تا ۹ شب مجاز به صید هستند اما قاجاقچیان صید در تمام طول شب و روز در دریا به غارت ماهیان مشغول هستند.
رئیس هیئت مدیره تعاونی پره استان آلودگی رودخانه ها را چهارمین عامل مهم کاهش ماهیان ذکر کرد و افزود: از رودخانه های شمال کشور هر ساله پنج میلیون تن پساب های صنعتی، خانگی و کشاورزی وارد دریا می شود و نهایتا باعث کاهش ۵۰ درصدی ماهیان استخوانی و ۷۰ درصدی ماهیان غضروفی می شود.
رضوی ادامه داد: قراردای در خصوص تکثیر و تولید بچه ماهی در رودخانه های شیرود، چشمه کیله، تجن و بابلسر انعقاد شد و توانستیم ۱۷۰۰ کیلو تخم ماهیان سفید را تحویل مرکز شهید رجایی دهیم، ضمن اینکه پیمانکاران بخش خصوصی ۵۰۰ کیلو تخم ماهی را تحویل این مرکز دادند.