به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی سلیمی در گفتگویی با اشاره به استقرار چهار قرارگاه در مرزها، اظهار کرد: در همه این قرارگاهها برای ارائه خدماترسانی در سریعترین زمان ممکن نمایندگان تامالاختیار حضور دارند.
وی به تجهیزات و امکانات موجود در این قرارگاهها نیز اشاره کرد و گفت: ۸۰ دستگاه آمبولانس، پنج فروند بالگرد، خودروهای عملیاتی و موتورسیکلت ازجمله این تجهیزات است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه درمجموع ۹۷ پایگاه در این چهار قرارگاه فعالیت میکنند، افزود: همچنین برای خدماترسانی در مسیرهای منتهی به این مرزها ۴۶۳ پایگاه شهری در آمادهباش کامل هستند تابه زائران عزیز امدادرسانی کنند.
وی امداد و نجات، کمکهای اولیه و درنهایت اسکان اضطراری ازجمله خدماتی برشمرد که توسط این پایگاهها ارائه میشود، خاطرنشان کرد: دو اردوگاه اسکان اضطراری برای زائران در مرز خسروی تدارک دیدهشده است.
سلیمی با تأکید بر حفظ شماره ۱۱۲ توسط زائران، تصریح کرد: حتی بدون سیمکارت نیز زائران عزیز میتوانند در صورت نیاز به کمک با این شماره تماس بگیرند.
وی با اشاره به آغاز فعالیت پایگاه از روز گذشته(جمعه)، ادامه داد: خدماترسانی توسط جمعیت هلالاحمر تا پایان روز ۲۱ آبان ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به پیشبینی پنج فروند بالگرد، افزود: از این تعداد سه فروند آن در سه استان استقرار یافته و دو فروند نیز بهصورت کمکی خدماترسانی میکنند.
وی با بیان اینکه این خدمات تا نقطه صفر مرز ارائه میشود، افزود: در داخل خاک عراق نیز تمهیداتی اندیشیده شده که پیشبینی هشت درمانگاه در مسیر پیادهروی، در شهرهای نجف، کربلا و کاظمین بیمارستانهای در مسیر حرکت زائران در نظر گرفتهشده است.
سلیمی در ادامه گفت: ۳۰ دستگاه آمبولانس، هشت دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه دستگاه خودروی ارتباطات و ۱۰۰ تُن انواع دارو به عراق انتقال داده شده است.
وی همچنین از زائرانی که از داروهای خاص و مربوط به شرکتهای به خصوصی استفاده میکنند نیز درخواست کرد داروهای خود را به همراه داشته باشند.
به گفته این مسئول پزشکان متخصص نیز در عراق برای خدماترسانی به زائران حضور دارند.