به گزارش خبرنگار مهر، مسعود علیاری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: بیمه قالی بافان از سال ۸۱ استارت خورد و حق بیمه با نرخ ۱۴ درصد نواقصی داشت که قالیبافان واقعی نمیتوانستند از مزایای آن استفاده کنند.
وی اظهار کرد: در سال ۸۸ مجلس شورای اسلامی قانون جدیدی در حوزه بیمه فرشبافان تصویب کرد اما متاسفانه این قانون در دولتهای نهم و دهم به خوبی اجرا نشد و طی این دوره افراد متمکن و افرادی که در مشاغل دیگر بودند از این استفاده کردند و قالی بافان واقعی مورد ظلم قرار گرفتند.
مدیر کل تامین اجتماعی استان زنجان گفت: از سال ۹۳ با پایش های انجام گرفته قالی بافان واقعی شناسایی شدند و امروز ۱۱ هزار بیمه شده قالی باف واقعی در استان زنجان وجودد دارد.
علیاری تاکید کرد: هزار و ۵۲۰ قالی باف واقعی از طرف اتحادیه فرش دستباف استان زنجان برای بیمه به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند و ۳۰۰ نفر هنرمند در بخش صنایع دستی برای بیمه معرفی شدند و این سازمان نسبت به بیمه قالی بافان واقعی مبرم است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان به کمبود بودجه برای پرداختهای حق بیمه فرشبافان اشاره کرد وگفت: طی سالهای گذشته مکاتباتی با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان برنامه بودجه برای افزایش اعتبارات انجام شد که با آن مخالفت شده و امیدواریم این مهم محقق شود.
علیاری گفت: قالیبافان به علت زحماتی که میکشند بعد از یک مدتی دچار بیماری میشوند و باید این افراد بیمه شوند و در آینده از تسهیلات بیمه استفاده بکنند.
وی تصریح کرد: در این میان مقرر شد ۲۰ درصد بیمه را دولت و مابقی هفت درصد را خود افراد پرداخت کنند و در این میان این طرح در استان به خوبی اجرا شده و می شود.