بزرگ ترین ناوگان مکانیزاسیون خدمات شهری تهران شامل 600 دستگاه ماشین آلات جدید مکانیزه جمع آوری و رفت و روب زباله ، امروز با حضور شهردار تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری تهران امروز در مراسم به کارگیری بزرگترین ناوگان مکانیزاسیون خدمات شهری با 600 دستگاه خودروی مکانیزه جمع آوری زباله و رفت و روب شهری که در محل ایستگاه خدمات شهری حکیمیه برگزار شده بود با بیان اینکه شهرداری تهران از 15 سال پیش تاکنون در فکر اجرای طرح مکانیزه جمع آوری زباله های پایتخت بود گفت: چند سال پیش طرح به طور آزمایشی در تعدادی از نواحی منطقه 8 به اجرا گذاشته شد اما متاسفانه به دلایل مختلف ظرف یک هفته، ادامه کار متوقف شد.

مهندس مصطفی سلیمی با بیان اینکه شهرداری تهران همواره به دنبال فرصتی برای اجرای طرح مکانیزاسیون خدمات شهری بوده است افزود: تلاش برای جلب مشارکت بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاری در این بخش و استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی همواره یکی از مهم ترین دغدغه های پیش روی سازمان طی سالهای اخیر بوده است.

وی تجمیع پیمانکاران را یکی از آرزوهای بزرگ شهرداری و سازمان خدمات موتوری برشمرد و اظهار داشت: در گذشته این امکان وجود نداشت که در دو ناحیه یک منطقه مدیریت واحد را اجرا کنیم به طوریکه در 120 ناحیه شهر تهران 120 پیمانکار به فعالیتهای جداگانه می پرداختند اما در حال حاضر با اجرای طرح مکانیزاسیون خدمات شهری و همچنین تجمیع پیمانکاران درمناطق و نواحی 120 پیمانکار متعدد به 9 پیمانکار کاهش یافته است.

سلیمی با بیان اینکه قبل از اجرای طرح مکانیزاسیون حداقل 120 روز کاری از سال صرف انتخاب پیمانکاران می شد و به این ترتیب وقت و هزینه بسیاری در این راه به هدر می رفت تصریح کرد: از آنجا که پیمانکاران هر سال تعویض می شدند امنیت سرمایه گذاری و شغلی نداشتند و حاضر نبودند فقط برای یک سال تجهیزات و امکانات لازم را خریداری کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری تهران با اشاره به اینکه اجرای طرح مکانیزاسیون خدمات شهری رضایت 90درصدی شهروندان تهرانی را به دنبال داشته است تصریح کرد: اعتمادسازی برای جلب مشارکت بخش خصوصی مهمترین اقدامی است که در حال حاضر انجام شده به طوریکه هم اکنون بسیاری از پیمانکاران بخش خصوصی حاضر به سرمایه گذاری در بخش جمع آوری زباله شده اند.

سلیمی همچنین با تاکید بر اینکه هم اکنون تعدادی از تولید کنندگان انبوه زباله در تهران هزینه های زیادی را به شهر تحمیل می کنند در حالیکه هیچ اقدامی نیز برای رفع این معضل صورت نمی دهند تصریح کرد: بنا شده با تصمیماتی که از سوی مدیریت شهری اتخاذ می شود از این پس با تولید کنندگان انبوه زباله در تهران برای جمع آوری و حمل زباله شان هزینه دریافت شود.

وی ادامه داد: تاکنون 600 مرکز که تولید کننده انبوه زباله در تهران هستند شناسایی و با آنها برای جمع آوری زباله های تولیدیشان قرارداد بسته شده است.