به گزارش خبرنگار مهر، عبدالهی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه بررسی روند اجرای طرح آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی شوط اظهارداشت: این طرحها در زمینه آبیاری کم فشار، پر فشار، قطره ای و بارانی هستند که در راستای مصرف بهینه آب کشاورزی و بالا بردن راندمان تولید در اراضی کشاورزی شهرستان شوط در دست اجراست.
وی ادامه داد: با اجرای طرح های آبیاری نوین کشاورزی در پایاب سدهای شهید جواد قنبری و سد کرم آباد در حوزه شهرستان شوط، بیش از 13 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار می گیرد.
عبدالهی اظهارداشت: با اجرای طرحها اراضی آبی شهرستان شوط از 16 هزار هکتار به 29 هزار هکتار افزایش می یابد و برای اجرای این طرحها اعتباری بالغ بر 260 میلیارد ریال هزینه می شود.
سرپرست فرمانداری شوط عنوان کرد: در حال حاضر این طرحها در مجموع از پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد برخوردارند و طی سال آینده به بهره برداری می رسند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوط هم گفت: از محل ساماندهی رودخانه های مرزی در پایاب سد شهید جواد قنبری 3 هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر شبکه آبیاری نوین قرار می گیرد که از این میزان 1 هزار 200 هکتار در روستاهای بابور عجم و کرد و دیزج شهرستان شوط است.
کریم زاده با بیان اینکه این طرح بدون دریافت هیچ وجهی از کشاورزان به صورت رایگان انجام می گیرد افزود: با توجه به کمبود آب و لزوم مصرف بهینه آن با اجرای این طرحها بیش از 50 الی 70 درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه 40 میلیون متر مکعب آب در پشت این سدها ذخیره سازی شده است از مجموع این میزان آب ذخیره سازی شده 6 میلیون متر مکعب جهت استفاده در اراضی کشاورزی تحت پوشش این طرحها اختصاص می یابد.
با بهره برداری از این طرحها ضمن اینکه راندمان تولید افزایش می یابد برای 800 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم زمینه شغلی فراهم می شود.