مخبردزفولی گفت : انقلاب اسلامی یک پاسخ فرهنگی بود و به دلیل همه‌جانبه بودن این پاسخ، به جهان اسلام تسری پیدا کرد و اصل بیداری اسلامی را شکل داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مخبردزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سخنان پیش از نماز جمعه این هفته تهران در خصوص  زمینه‌های ایجاد، اهداف و فعالیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی سخن گفت.

وی با اشاره به زمینه تاریخی ایجاد این نهاد اظهار داشت: انقلاب فرهنگی به فرمان امام خمینی آغاز شد، ستاد آن شکل گرفت و ساماندهی وضعیت دانشگاه‌ها را به لحاظ آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پیش گرفت و  انقلاب فرهنگی تا سال 1363 ادامه یافت تا اینکه در 19 آذر همین سال شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد و تکامل یافت و به شورای عالی انقلاب فرهنگی با یک عقبه مستحکمتر تبدیل شد.

مخبر در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر امروز مسئله نهضت نرم افزاری برطرف می شود به خاطر نگاهی است که از ابتدای انقلاب مبنی بر ساخت کشور صورت گرفته است .

وی تاکید کرد : این امربرای جمهوری اسلامی ایران لازم بود که ملتش شاهد پیشرفت روز افزون علم و توسعه مراکز علمی در کشور باشد که مقایسه تعداد دانشگاهها و دانشجو پیش و بعد از انقلاب بیانگر آن است .

مخبر با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران ریشه فرهنگی دارد، افزود: این انقلاب بر دو بال ایمان و علم قرار دارد که شورای عالی انقلاب فرهنگی با هدف تقویت زیر ساخت های علمی و فناوری فعالیت می کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: خوشبختانه تدابیری که در حوزه علم و فرهنگ، آن هم بعد از انقلاب اسلامی اندیشیده شد ، باعث آن گشت تا پیروزی بزرگی را در زمینه های مختلف علمی ،به دست آوریم که بحث فناوری هسته ای ،سلولهای بنیادی و ساخت سد از مهمترین آنها به شمار می رود .

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود گفت : حقیقت آن است که تمدن یک کشور یک بال پرواز و علم و تمدن استکباری و ظلم وستم دیگر بال یک کشور برای پرواز به سوی پیشرفت و آبادانی به حساب می آید .

وی افزود: ما ملت بزرگی هستیم که با دانشمندان جوان آنهم با استعدادهای فراوان توانسته گام های بی شماری را درزمینه علم و پیشرفت توسعه در کشور بردارد .

مخبر با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکنون 1500 مصوبه داشته است، گفت تنها در سال گذشته 60 مصوبه به اجرا گذاشته شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر لزوم تلاش برای اجرای راهکارهای مقام معظم رهبری در زمینه های فرهنگی، افزود : تشکیل بنیاد نخبگان، بنیاد علمی استاد شهید مطهری ، تدوین زندگی نامه و نوآوری های مشاهیر ایران با پشتوانه اسلامی
برای کتابهای درسی و بنیاد بازیهای رایانه ای با رویکرد بازیهای اسلامی از جمله این تلاش هاست .

مخبر گفت: برای تبدیل زبان فارسی به زبان علم و فناوری در 50 سال آینده نیز باید توان علمی کشور افزایش یابد و زبان تقویت، پالایش و گسترده شود.

مخبر یکی از مسائل مهم و تاثیرگذار در کشور، مسئله مهندسی فرهنگی دانست و با تاکید بر اینکه ایران قادر به گسترش فرهنگ اسلامی مورد نظر خویش است، گفت:  نتیجه پژوهش ها در این زمینه در همایشی که در دی ماه امسال با حضور نخبگان کشور برگزار خواهد شد، ارائه می شود و امیدواریم مسئله مهندسی فرهنگی به زودی در ایران به نتیجه برسد.