سنندج- مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: حمایت خیرین از کتابخانه های عمومی نیز همانند حوزه های مدرسه سازی و بهداشت و درمان می تواند منجر به تحولی عظیم در این بخش فرهنگی شود.

به گزارش خبرنگارمهر، اسماعیل احمدی امروز شنبه در مراسم تجلیل از خیرین کتابخانه ساز استان که در سالن اجتماعات اداره کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد، گفت: خیران در جامعه اسلامی ما با ورود به بسیاری از عرصه ها هم چون مدرسه سازی و درمان موجب ایجاد تحول در این بخش ها و رفع قسمتی از کمبودهای جامعه شدند.

وی با اشاره به اینکه خیران نقش موثر و ارزنده ای در هر جامعه دارند، عنوان کرد: قطعا حمایت این قشر از کتابخانه های عمومی هم منشاء خیر و برکت برای این بخش فرهنگی خواهد بود.

وی با بیان اینکه کتاب رکن اساسی فرهنگ و از نیازهای مهم جامعه است، بیان کرد: هیچ تمدنی بدون کتاب نمی‌تواند شکل بگیرد و دوام داشته باشد، به همین منظور باید بیش از پیش به کتاب توجه کنیم.

احمدی با اشاره به اینکه توجه خیرین به حوزه کتاب با راه اندازی انجمن خیرین کتابخانه ساز استان کردستان بیشتر شده است، اظهارداشت: امیدواریم بیش از پیش شاهد ارتقای شاخص های کتابخانه ای و در نتیجه توسعه فرهنگی استان باشیم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان بیان کرد: امروزه با توجه به پیشرفت دانش های بشری و نیاز نسل جوان به تحقیقات و پژوهش های علمی، توسعه فضاهای کتابخانه ای بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

وی اضافه کرد: انجمن خیرین کتابخانه ساز به منظور جذب، ساماندهی منابع، امکانات و جلب مشارکت های مردمی در امر کتابخانه سازی و توسعه فرهنگ کتابخوانی در کشور راه اندازی شده است.

احمدی نقش خیران در توسعه کشور را  بی بدیل خواند و بیان کرد: حمایت خیرین از کتابخانه های عمومی نیز همانند حوزه های مدرسه سازی و بهداشت و درمان می تواند تحولی عظیم در این بخش فرهنگی ایجاد کند.

وی عنوان کرد: تاکنون دو جشنواره ویژه خیرین کتابخانه ساز در استان برگزار شده و سومین جشنواره نیز در تابستان سال آینده برگزار می شود.

گفتنی است،در ادامه این مراسم با اهدای لوح تقدیر، از ۲۰ خیر فعال و حامی کتابخانه های عمومی در استان کردستان تجلیل به عمل آمد.