اهر- معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌ خیران سلامت در شهرستان ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت پور فتحی شامگاه امروز دوشنبه در آیین تودیع و معارفه رئیس بیمارستان باقرالعلوم اهر با تبریک روز پرستار به پرستاران بیمارستان باقرالعلوم، اظهار کرد: وضعیت اقتصادی کشور اقتضا کرده تا کمی تحمل‌هایمان را بالا ببریم ولی این‌ها دلیل نمی‌شود که از مطالبات به‌حق پرستاران و پزشکان غافل شویم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز بابیان اینکه مطالبات پزشکان و پرستاران شهرستان اهر بیش از یک سال می‌شود که پرداخت‌نشده است، افزود: از این‌که هنوز کارانه پرستاران و پزشکان اهری پرداخت‌نشده شرمنده هستیم و از این بابت عذرخواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: با وجود این‌که مسئولان بهداشت و درمان برای ارتقایء خدمات و امکانات و احداث پروژه‌های جدید تلاش‌های بسیاری کشیده‌اند اما هنوز این خدمات و تلاش‌های که انجام داده‌ایم در شان و منزلت مردم اهر نبوده و نیست ولی از این پس تلاش می‌کنیم تا خدمات بهتری نسبت به قبل برای مردم شهرستان اهر ارائه دهیم.

پور فتحی با اشاره به این‌که رویکردهای ما معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز این است که با وجود نواقصات باید تحمل‌کنیم تا ایمنی بیماران حفظ شود، گفت: ایمنی بیماران برای ما هم اولویت دارد و هم خط قرمز است و تأخیر در پرداخت معوقات زمینه‌ای نباشد که در قابل بیماران کوتاهی کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تأکید بر اینکه جعفر مهدی زاده رئیس جدید بیمارستان باقرالعلوم اهر یکی از نیروهای فعال و کاری است، تصریح کرد: امیدواریم رئیس جدید بیمارستان بتواند با امید و تلاش بیشتر برای مردم فهیم اهر خدمات مناسب و در خور شان ارائه دهد.

وی تأکید کرد: بهداشت و درمان هر قدر تلاش کنیم باز هم مشکلاتی دارد و اگر بخواهیم بر اتکا به سیستم حرکت نماییم یقیناً نه‌تنها از مشکلات کاسته نمی‌شود بلکه بر مشکلات موجود نیز افزوده می‌شود اما توصیه می‌کنم که از ظرفیت‌های خیرین سلامت نیز استفاده شود.

پور فتحی بابیان اینکه شخص وزیر بهداشت و درمان برای پرداخت مطالبات و معوقات پزشکان و پرستاران پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند، گفت: سعی کرده‌ایم تا حداقل به مناسبت روز پرستار دو و سه مورد از کارانه‌های پرستاران را پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از احداث ۱۴ کلینیک تخصصی در شهرستان‌های آذربایجان شرقی خبر داد، خاطرنشان کرد: ۲ واحد از کلینیک تخصصی در تبریز در حال احداث است و سعی داریم تا ۱۲ کلینیک تخصصی را تا ۲۲ بهمن‌ماه سال جاری به بهره‌برداری برسانیم.

راه‌اندازی سامانه احراز هویت برای اولین بار در سطح استان در اهر

امین فرجامی، رئیس سابق بیمارستان باقرالعلوم اهر نیز در این آیین بابیان اینکه پزشکان و پرستاران علی‌رغم تأخیر در پرداخت معوقات زنجیره خدمات را قطع نکرده‌اند، اظهار کرد: با توجه به اینکه سیستم سلامت با وجود کمبودهای مادی و نیروی انسانی در شهرستان اهر قطع نشده ولی با این شرایط پزشکان و پرستاران با جان و دل به کار خود مشغول بوده‌اند و در کنار آن ما نیز طرح‌های توسعه‌ای را دنبال کرده‌ایم.

وی افزود: در هر شرایطی سعی کرده‌ایم تا سیستم راکد نماند و در تمامی مراحل تلاش کردیم تا سیاست‌های دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت و درمان را دنبال کنیم.

رئیس سابق بیمارستان باقرالعلوم اهر با اشاره به اینکه بخش سی‌سی‌یو که دارای چهار تخت بود با تلاش و همت همکاران تعداد تخت‌ها ره ۱۰ مورد رساندیم و علاوه بر آن فضای فیزیکی این بخش را نیز افزایش داده‌ایم، ادامه داد: بخش داخلی ۲ که پیش از این تعطیل بود آن را بازگشایی و سطح خدمات را ارتقاء دهیم.

فرجامی اورژانس بیمارستان باقرالعلوم اهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های طرح تحول نظام سلامت در این شهرستان ذکر کرد، گفت: پیش از این بخش اورژانس در وضعیت نامناسبی بود ولی با عنایت و مساعدت‌های دولت و مسئولان مربوطه تخت‌های اورژانس نیز همانند سایر بخش‌ها شاهد افزایش بود به‌طوری که اکنون در اورژانس ۲۱ تخت بستری داریم.

وی از پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصدی کلینیک تخصصی غربالگری سرطان شهرستان اهر خبر داد، گفت: اگر کلینیک تخصصی غربالگری سرطان شهرستان اهر با سرعت احداثی کنونی که دارد ادامه یابد قطعاً تا ماه‌های آینده شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

رئیس سابق بیمارستان باقرالعلوم اهر با تأکید بر این‌که سامانه احراز هویت برای اولین بار در سطح استان آذربایجان شرقی در شهرستان اهر راه‌اندازی شده است، افزود: گاهاً بیمارانی که با عجله به بیمارستان مراجعه می‌کردند و دفترچه به همراه نداشتند که با راه‌اندازی سامانه احراز هویت برای اولین بار در سطح استان آذربایجان شرقی در شهرستان اهر اکنون می‌توان تنها با کد ملی از وضعیت دفترچه اطلاع یافت.

فرجامی بابیان اینکه یکی از مشکلات اساسی بیمارستان‌ها بحث کمبود نیروی انسانی است، یادآور شد: سال گذشته ۴۸ نفر در طرح نیروی انسانی و ۱۳ متخصص در رشته‌های مختلف، ۱۵ نفر پرستار از طریق شرکت آوا سلامت جذب شده‌اند و در مجموع ۷۶ نفر در بیمارستان جذب کار شده‌اند شاید نتوانیم بگوییم اشتغال‌زایی شده ولی عملاً به دلیل کمبود نیروی انسانی ۷۶ نفر به سیستم جذب شده‌اند.