گرگان - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان گفت: اقتصاد استان گلستان با سرمایه گذاری بخش خصوصی رونق می‌گیرد و چاره‌ای جز فعال کردن این بخش نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود ربیعی صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان، اظهار کرد: مردم گلستان نگران تهیه میوه شب عید نباشند زیرا امسال ۶۰۰ تن پرتقال و ۴۰۰ تن سیب تهیه کردیم و مشکلی از این بابت نداریم.

ربیعی بیان کرد: با توجه به سرمازدگی سال قبل، ۳۲ میلیارد تومان نسهیلات به باغداران استان گلستان پرداخت شد تا مشکلات آنها برطرف شود.

وی افزود: در سیاست اقتصادی استان، فعال‌تر کردن بخش خصوصی، حمایت از سرمایه گذاران و ایجاد بستر مناسب برای استقبال مدیران از سرمایه گذاران بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.

ربیعی تصریح کرد: برای موفقیت در بخش اقتصادی باید از تئوری‌های موفق اقتصادی الگو بگیریم و مدل‌های متناسب با کشور را اعمال کنیم.

وی ادامه داد: یکی از تئوری‌های اقتصادی برای فعال‌تر کردن کسب و کار، تزریق کسب و کار پولی در جامعه است و به همین دلیل دولت از سال گذشته تسهیلاتی را در اختیار واحدهای تولیدی قرار داد.

وی اضافه کرد: هر چه اعتبارات بیشتری جذب و در مسیر صحیح‌تر استفاده شود اقتصاد فعال‌تری در استان خواهیم داشت.

دولت باید کوچک شود تا مردم سرمایه گذاری کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان با بیان اینکه طرح‌های سرمایه گذاری بلافاصله جواب نمی‌دهند، خاطرنشان کرد: بخش عمده‌ای از اعتبارات سال گذشته برای افتتاح در دهه فجر امسال مورد استفاده قرار گرفت و بهره بردن از اعتبارات حداقل یک سال و نیم زمان می‌برد.

ربیعی افزود: دولت باید کوچک‌تر شود تا مردم به سمت سرمایه گذاری بروند و سیاست استان گلستان هم به همین شکل است.

وی ادامه داد: مجموع اعتبارات استان هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است که بخش عمده‌ای از آن ابلاغ شده و مشکل پول و تسهیلات نداریم.

ربیعی تصریح کرد: در تسهیل و رفع موانع تولید در رتبه دوازدهم کشور قرار داریم و تا امروز ۵۰۴ میلیارد تومان تصویب شده که به حساب متقاضیان واریز شده است.

وی بیان کرد: بخشی از این اعتبارات در بخش نوسازی و بازسازی بنگاه‌های کهنه است و استان گلستان در این بخش با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات در رتبه هفتم کشور قرار داریم.

۹۳ درصد از تعهد ایجاد اشتغال در گلستان محقق شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان در خصوص ایجاد اشغال در استان، گفت: ۳۲۰ میلیارد تومان پرونده ثبت شده را به بانک‌ها معرفی کردیم که هزار و ۶۰۰ شغل ایجاد خواهد کرد و تا کنون ۳۲ میلیارد تومان پرداخت شده است.

ربیعی افزود: در چهار سال اخیر مشارکت اجتماعی ما برای اشتغال ۳.۵ درصد افزایش داشته که در بخش بانوان پررنگ بوده است.

وی بیان کرد: ۱۹ هزار و ۴۰۰ نفر برش استانی ایجاد اشتغال در گلستان بوده و تا کنون ۱۷ هزار و ۷۸۸ نفر معادل ۹۳ درصد تعهد در سامانه رصد ثبت شده است.

ربیعی با بیان اینکه چاره‌ی جز فعال کردن بخش خصوصی نداریم، اظهار کرد: تا دو هفته آینده سرمایه گذار عمانی ۳۵۰ میلیارد تومان در ۵۲ هکتار از اراضی ساحلی بندرگز سرمایه گذاری خواهد کرد.

وی ادامه داد: شرایط سرمایه گذاری در استان بهتر از قبل است و این آمادگی وجود دارد تا در این بخش عملکرد قابل توجهی بر جای بگذاریم.

۸۶۱ پروژه دهه فجر مربوط به بخش خصوصی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان با اشاره به پروژه‌های دهه فجر، گفت: از مجموع پروژه‌های اقتصادی قابل افتتاح و کلنگ زنی در دهه فجر امسال، ۸۶۱ پروژه مربوط به بخش خصوصی است و ۲۶۴ میلیارد تومان توسط این بخش هزینه شد.

ربیعی با اشاره به تولید میگو در گلستان، افزود: امسال هزار و ۶۹۰ تن تولید میگو داشتیم و برای سال آینده بیش از دو هزار ۵۰۰ تن تولید میگو پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: هزار و ۱۴۸ میلیارد تومان سرمایه گذاری برای سال آینده پیش بینی شده است تا بخشی از مشکلات استان برطرف شود.

ربیعی ادامه داد: منابع استان گلستان ۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است و امسال ۲۸.۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده که نشان از رونق کسب و کار است.

وی یادآور شد: دولت پس از کنترل تورم، به رونق کسب و کار و تزریق تسهیلات به جامعه توجه کرد و امیدواریم این اتفاق در استان هم رخ دهد.

وی بیان کرد: استان گلستان سال گذشته ۳۰۵ میلیارد تومان از اسناد خزانه جذب کرد که مبلغ خوبی است.

ایجاد شهرک متالوژی حداقل هزار میلیارد تومان سرمایه می‌خواهد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاتدار گلستان در خصوص ایجاد منطقه آزاد اینچه برون گفت: امیدواریم لایحه منطقه آزاد اینچه برون مصوب شود اما اکر این اتفاق رخ ندهد کارهای ما متوقف نخواهد شد.

ربیعی افزود: سرمایه گذاری ما در صنایع سنگین با دو نگاه کاربر و صنایع بر است و ایجاد شهرک متالوژی حداقل هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری لازم دارد.

وی ادامه داد: استانداری مسئول پتروشیمی نیست و مردم گلستان بدانند دولت کار خودش را انجام داده است.