به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار پیش از ظهر شنبه در جریان سفر به استان مرکزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سفر امروز از پارک بانوان شهر اراک و پیشرفت فیزیکی و محیطی این طرح بازدید شد، فرآیند تکمیلی این پارک ظرف دو تا سه ماه آینده به پایان می رسد.
وی افزود: در ادامه از خانه جوان موقت شهر اراک بازدید شد که این محل می تواند مرکزی برای فعالیت سمن های جوانان باشد و تشکیلات مربوط به حوزه جوانان در این مکان شکل بگیرد، همچنین مرکز خود اشتغالی بانوان و زندانیان نیز مورد بازدید قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به بازدید از مرکز اورژانس ۱۲۳ بیان کرد: مرکز اورژانس ۱۲۳ خدمات بسیار ارزنده ای به شهروندان ارائه می دهد و آنچه که در روند فعالیت این مرکز مهم تلقی می شود، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی است تا همه اقشار بدانند این سامانه می تواند دادرس تمامی افرادی باشد که در معرض ظلم قرار دارند و امیدواریم اینگونه فعالیت ها استمرار داشته باشد و دولت نیز از این اقدامات حمایت کند.
ابتکار خاطرنشان ساخت: علاوه بر رسیدگی این سامانه به هرگونه اذیت و آزار اجتماعی، مردم می توانند هرگونه واقعه احتمالی اعم از خودکشی و هر آسیب دیگری را به آن ارجاع دهند، همچنین اگر شخصی دچار نگرانی های فردی شده باشد می تواند از مشاوره این سامانه بهره مند شود و معاونت زنان و خانواده به طور جدی از این فعالیت حمایت می کند.
وی ادامه داد: توجه به اشتغال زنان و توان افزایی آنها یکی از اساسی ترین مسائل پیش رو است و در تلاش هستیم تا بانوان بتوانند در مشاغل مناسب حضور داشته باشند و بر مبنای تحصیلات و علایق خود از آموزش های مختلف ازجمله فنی و حرفه ای و سایر آموزش های مراکز خصوصی و غیردولتی بهره مند شوند، همچنین در این زمینه به زنان سرپرست خانوار توجه ویژه ای شده است.
ابتکار تصریح کرد: در راستای رسیدگی به امور بانوان به ویژه بانوان سرپرست خانوار ستادی تشکیل شده تا به تمامی موارد معیشتی، خانوادگی و غیره رسیدگی شود اما مهم ترین مسئله در این راستا همچنان اشتغال بانوان است، باید گفت که درصد قابل توجهی از اشتغال ایجاد شده در سال های ۹۵ و ۹۶ به حوزه بانوان تعلق دارد اما میزان زنان تحصیل کرده بیکار دو تا سه برابر آقایان است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عنوان کرد: براساس ارزیابی صورت گرفته ۴۴ درصد از مشاغل ایجاد شده در ۹ ماهه نخست سال ۹۶ مربوط به بانوان بوده است و در این راستا برای زنان سرپرست خانوار وام قرض الحسنه در نظر گرفته شده، همچنین این وام به اشتغال پایدار و فراگیر نیز تعلق می گیرد اما در سیاست های اشتغال فراگیر زنان سرپرست خانوار را اولویت قرار داده ایم.