فریده شهبازی، تصویرگر کتاب کودک و رئیس سابق انجمن تصویرگران کتاب کودک، در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب گفت: "انجمن های صنفی هنری بر اساس نیاز آن حرفه تشکیل می شوند. در کشور ما 450 تصویرگر وجود دارد که از این تعداد عده ای به عضویت انجمن تصویرگران درآمده اند. دولت باید به صورت جدی از انجمن ها حمایت و آنها را ساماندهی کند."
وی در ادامه افزود: "این انجمن بارها برای بهبود اوضاع تصویرگران برنامه هایی را به دولت ارائه داده، اما نتیجه ای نگرفته است. این بی توجهی در حالی اتفاق می افتد که حرفه تصویرگری در اجتماع ما به عنوان یک حرفه مستقل وجود دارد و باید برای رونق و گسترش آن فعالیت کرد. این هنر توانسته جایگاه خود را در چرخه آموزشی دانشگاهها نیز بیابد و هر سال طیفی گسترده از تصویرگران از دانشگاههای هنر فارغ التحصیل می شوند. اما در عمل می بینیم این هنر از بازدهی لازم در اجتماع برخوردار نیست."
شهبازی خاطرنشان کرد: "واقعیت این است که حتی برگزاری بی ینال به شکلی که در حال حاضر در شاخه های دیگر برگزار می شود بیشتر حالت تشریفاتی دارد تا پرداختن به خود رشته هنرهای تجسمی. امروز بیشتر فعالیت های مرتبط به تصویرگران داوطلبانه از سوی اعضا انجمن انجام می شود. در طول سه سالی که در هیئت مدیره انجمن بودم تمام کوشش خود را در دفاع از حقوق صنفی هنرمندان انجام دادیم. اما این کوشش به تنهایی کافی نیست، بلکه به پشتیبانی و حرکت های دولتی نیز نیاز است."
این هنرمند در پایان گفت: "رفع مشکل بیمه اعضا انجمن و حل و فصل اختلافات میان تصویرگران و کارفرمایان از فعالیت های ما در انجمن است. دولت باید توجه داشته باشد تصویرگری کتاب کودک وسیله امرار معاش هنرمندان است، بنابراین باید در رونق آن بکوشد. با این تفاسیر تصور می کنم انجمن تصویرگران کتاب کودک شکل ملی دارد. زیرا بدون حمایت دولت توانسته تاکنون آثاری مکتوب منتشر و چند نمایشگاه برگزار کند. اما متاسفانه وزارت ارشاد حتی در خرید چند نسخه از این آثار نیز ما را یاری نمی دهد."