به گزارش خبرنگار مهر، حسین صفری مدیر کمیته اجرایی و رفاهی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب این مطلب را ظهر امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت و در نشست خبری و در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا فکر نمی کنید عدم تخصیص پارکینگ برای خودروهای شخصی در نمایشگاه امسال، موجب کاهش مراجعه مردم و نتیجتاً افت فروش در نمایشگاه کتاب شود؟ گفت: در واقع پارکینگ ها و فضاها را تقسیم بندی کردیم و برای آنها اولویت قرار دادیم. بر این اساس بخشی از فضای پارکینگ برای استفاده ناشران و همچنین عوامل اجرایی و ستادی نمایشگاه کتاب تخصیص پیدا کرد و سایر فضاها اعم از پارکینگ لجستیک و پارکینگ گل گشت به یک پایانه های اتوبوسرانی و دو پایانه تاکسیرانی تخصیص یافت.
مدیر کمیته اجرایی و رفاهی نمایشگاه کتاب تهران نگرانی از افت فروش کتاب در این دوره را با توجه به عدم تخصیص پارکینگ برای خودروهای شخصی بی مورد دانست و گفت: اتفاقا پیش بینی ما این است که نمایشگاه امسال کتاب در دو حوزه رکورد بزند. در زمینه تعداد بازدیدکنندگان و همچنین فروش کتاب. در بررسی هایی که ما به صورت رندم انجام دادیم، به این نتیجه رسیده ایم که فروش کتاب در نمایشگاه کتاب امسال، ۲۰ درصد بیشتر از دوره قبل شود که این مسئله به خاطر موقعیت استراتژیک مصلی از نظر دسترسی آزاد شهروندان و همچنین فراهم کردن امکانات رفاهی از طرف مسئولان نمایشگاه برای بازدید کنندگان است.
صفری در عین حال اعلام کرد: اگر چنانچه قرار باشد سال دیگر هم نمایشگاه کتاب در مصلی برگزار شود، باید تدابیر بهتری برای انتقال مردم به نمایشگاه کتاب اندیشیده شود.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در مورد وجود برخی مشکلات در حوزه اجرا در نمایشگاه امسال از جمله نبود دستگاه های کارت خوان در برخی غرفه ها در روزهای نخست و همچنین مشکلاتی که در زمینه اطلاع رسانی و نصب بنرها و بیلبردهای اطلاع رسان در نقاط مختلف نمایشگاه وجود داشت، اظهار داشت: در مورد مشکل دستگاه های کارت خوان، من هم می پذیرم که در روزهای نخست ما در بخش هایی با مشکلاتی روبرو بودیم؛ البته دستگاه های کارت خوان در برخی از بخش ها به صورت وایرلس کار می کرد اما در بخش هایی دیگر به خاطر اینکه بعضاً ناشران شماره حساب خود را از قبل به صورتی دقیق در سامانه ثبت نکرده بودند و یا به خاطر اینکه سیستم شاپرک این شماره حساب ها را مورد تأیید قرار نمی داد، ما با مشکلاتی در این زمینه روبرو بودیم. خوشبختانه حدود ۹۵ درصد مشکلات در حال حاضر برطرف شده است.
به گفته این مدیر اجرایی در نمایشگاه امسال، بیش از ۴ هزار دستگاه کارتخوان در غرفه ها تعبیه شده است و برخی از غرفه ها همزمان بیش از ۲۰ دستگاه کارتخوان استفاده می کنند. همچنین ۲۰ دستگاه ATM و ۲ و سه دستگاه شهر نت برای استفاده بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب در مصلی مستقر است.
مدیر کمیته اجرایی و رفاهی نمایشگاه تصریح کرد: در حوزه اطلاع رسانی ما هم می پذیریم که هم حجم اطلاع رسانی مناسب نبود ولی نهایت تلاش برای حل این مشکل انجام شد. ما در زمینه خدماتی از قبیل اطلاع رسانی محیطی و تبلیغات باید بپذیریم که این خدمات باید به گونه ای باشد که به نتیجه منجر شود. یعنی اطلاع رسانی به نقاطی متمرکز نباشد که اساسا جمعیت بازدید کننده زیادی در آنجا حضورندارد.