حبیب الله بوربور ، رئیس سازمان نوسازی و تجیهز مدارس کشور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دولت به تنهایی قادر به تامین اعتبارات مورد نیاز مقاوم سازی و تجهیز کامل مدارس نیست و در این میان مشارکت خیرین نقش بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: قرار است در سال تحصیلی آینده 2400 مدرسه جدید از محل اعتبارات دولتی و مشارکت های مردمی احداث شود و سقف هر سال برای احداث مدارس در سطح کشور تعیین شده است .
بوربور ادامه داد: برنامه های مقاوم سازی نیز با روند برنامه ریزی شده ادامه دارند و در صورت تحقق برنامه های آموزش و پرورش در بخش های مختلف می توان به حذف مدارس غیرمقاوم از چرخه آموزش و پرورش امیدوار بود.
وی عنوان داشت: در مهر ماه سال های گذشته مشارکت خیرین در مدرسه سازی 28 درصد بوده که امسال این رقم به 33 درصد رسیده و این نشان از رشد مشارکت فعال مردم در مدرسه سازی است.
بوربور خاطرنشان کرد: البته اعتبارات دولت نیز در بخش مقاوم سازی در سال جاری 125 درصد رشد داشته و امسال یک هزار و 120 میلیارد تومان اعتبار به این موضوع اختصاص داده شده است.
معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: اجرای برنامه های متعدد بدون مقاوم سازی واقعی مدارس تاثیر چندانی در حفظ مدارس و جان دانش آموزان در مواقع بحران ندارند و تنها مقاوم سازی واقعی حافظ مدارس است.
بوربور اظهار داشت: برخی صحبت از سوق دادن مشارکت خیرین به بخش های دیگر جامعه می کنند و این موضوعی اختیاری است اما آموزش و پرورش همواره به کمک های خیرین برای توسعه مدارس و مقاوم سازی آنها نیازمند است.