احمد مرادپور در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به عملکرد سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان، اظهار داشت: بارها اعلام کرده ام که عملکرد نظام مهندسی را به هیچ عنوان مطلوب ارزیابی نمی کنم.
نظام مهندسی ساختمان لرستان سالهاست که دچار چالش است
وی با بیان اینکه ما در استان با نظام مهندسی واقعی که باید داشته باشیم خیلی فاصله داریم، عنوان کرد: نظام مهندسی ساختمان لرستان سالهاست که دچار چالش است و مشکلات زیادی در بحث های طراحی، نظارت و تهیه گزارش ها دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: برخی ناظران نظام مهندسی به پروژه های خود سر نمی زنند، حضور مرحله ای برخی از آنها خیلی ضعیف است و تا حدودی می توان «امضا فروشی» را در بین برخی از آن ها در این زمینه تایید کرد.
خروجی عملکرد نظام مهندسی و دستگاه های ذی ربط را زمانی که در شهر قدم می زنیم از «قیافه» ساختمان ها می توان متوجه شد
مرادپور گفت: خروجی عملکرد نظام مهندسی و سایر دستگاه های ذی ربط را زمانی که در شهر قدم می زنیم از «قیافه» ساختمان ها، شکل و شمایل ساختمان ها می توان متوجه شد، با مشاهده چهره شهر می توان فهمید که نظام مهندسی و این دستگاه ها چقدر خوب و یا چقدر بد عمل کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به برگزاری انتخابات نظام مهندسی ساختمان در لرستان و عملکرد غیر مطلوب هیئت مدیره فعلی نظام مهندسی ساختمان در استان، توصیه شما به مهندسانی که می خواهند در این انتخابات شرکت کنند چیست؟ گفت: ما همیشه به مهندسین توصیه کرده ایم، افرادی را به دور از احساس «رفیق بازی»، «طایفه گرایی»، «هم باند بودن»، سیستم های «چپ»، «راست» و «میانه» انتخاب کنند، مهندس انتخاب کنند، کسانی که زحمت کشیده اند و اطلاعات فنی، تعهد و تخصص آنها نسبت به سایرین بیشتر است را انتخاب کنند.
هیئت مدیره ها از ابتدا با اختلاف وارد سازمان می شوند
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان همچنین در پاسخ به این سوال که از نظر شما علت عدم توفیق هیئت مدیره فعلی نظام مهندسی ساختمان لرستان چیست؟ گفت: برخی هیئت مدیره ها به این دلیل موفق نمی شوند که از ابتدا با یک اختلاف وارد سازمان می شوند.
مرادپور با بیان اینکه از ابتدا بحث رقابت است و با یک رقابت به عنوان هیئت مدیره انتخاب می شوند، گفت: این رقابت را متاسفانه تا پایان دوره عملکرد خود ادامه می دهند.
وی بیان داشت: به جای اینکه بنشینند، با همدیگر رفیق باشند، به مشکلات حوزه خود رسیدگی کنند؛ به طور عمده این «لج و لجبازی» را تا پایان دوره ادامه می دهند که خروجی این امر نیز ایجاد مشکلاتی برای مردم است.
معاون عمرانی استانداری لرستان تصریح کرد: غیر از بحث «لج و لجبازی»، ممکن بوده که در میان برخی از آن ها منافع شخصی هم موثر باشد، بعضی ها علاقه مند هستند که به طور مثال بیشترین سهیمه را برای خود بگذارند یا بناهایی که زیر بنای بیشتری دارند را در سهمیه خود ببینند.