محمد جواد جزینی - نویسنده ، درگفتگوبا خبرنگار مهر، در خصوص چگونگی کار جایزه ادبی اصفهان گفت : اگر قرار باشد مسابقاتی برگزار شود و تنها به اهدای جوایز به برندگان پرداخته شود ، دردی از ادبیات و نویسندگان دوا نخواهد شد .
وی با بیان این مطلب که بسیاری از جشنواره های جهانی این چنینی در اصل به کشف استعدادها می پردازند ، افزود : باید دید در طول سالهای برپایی این جایزه ادبی ، برای پیشرفت استعدادهای کشف شده ، چه کاری انجام شده است .
وی اضافه کرد : البته گویا این سیاست در تمام جشنواره ها هست که فقط به اهدای جوایز و برگزاری جشنواره پرداخته شود و تمام ؛
در جایزه ادبی اصفهان موضوع قابل توجه ، جمع شدن اهل قلم و پرداختن به نقد تخصصی بود که در کنار آن اهدای جوایز نیز انجام شد .
وی در خصوص نحوه داوری در چهارمین جایزه ادبی اصفهان گفت : برای دقیق شدن داوری ، آثار رسیده به دبیرخانه مجددا تایپ و بدون نام نویسنده به داوران داده شده بود.که همین موضوع موجب شده بود که خود اثر مورد داوری قرار بگیرد نه آشنایی داور و نویسنده اثر .
محمد جواد جزینی اضافه کرد: در برخی جایزه های ادبی جهان ، کل داستانهای رسیده را بعنوان کارنامه آن سال جایزه ادبی در مجموعه ای چاپ و عرضه می کنند که متاسفانه اغلب به دلیل مشکلات مادی در کشور ما چنین کاری انجام نشده و تنها به تعداد بسیار محدودی بسنده می شود در صورتی که با تعداد آثار رسیده به این جایزه ، چاپ چنین مجموعه ای می توانست کارنامه ادبی داستان نویسان ایرانی باشد .
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۸۵ - ۱۱:۱۲
نفس برگزاری جوایز ادبی بسیار خوب است ، به شرطی که اهداف روشن ، قابل تحقق و پیش بینی شده باشد .