به گزارش خبرنگار مهر، میثمی به نمایندگی از سوی هنرمندان موسیقی در نشست هنرمندان با استاندار که یکشنبه شب در سینما بهمن قزوین برگزار شد اظهارداشت: مدیران اجرایی سیاسی عمل می کنند و انسجام در کار نیست لذا باید نسبت به بازاندیشه در سیاست های هنری تجدید نظر شود.
وی افزود: همواره استاندار و امام جمعه بر اهمیت جایگاه هنر تاکید کرده اند اما تحول خاصی در حوزه فرهنگ صورت نگرفته است و اگردر انتخاب مدیران فرهنگی از هنرمندان هم نظر سنجی کنند بهتر است.
وی اضافه کرد: با ایجاد خانه هنرمندان می توان در انتخاب مدیران حوزه هنر مشورت داد و به نتایج بهتری رسید و هنرمندان باید در کنار مدیران ارشد فرهنگی باشند تا تصمیم گیریها تقویت شود.
میثمی گفت: سرمایه گذاران بخش خصوصی علاقمند حضور در این بخش هستند اما همراهی کمتر است و در برگزاری کنسرت های موسیقی مشکل داریم بویژه در گرفتن مجوز و محل برگزاری با چالش مواجهیم که از استاندار محترم انتظار مساعدت داریم.
وی اضافه کرد: با این همه محدودیت و مشکلات مالی چگونه باید در جامعه نشاط ایجاد کنیم در حالی که موسیقی می تواند به پویایی و نشاط جامعه کمک کند اما به این ابزار کمتر توجه می شود.
میثمی تصریح کرد: ایجاد رشته های هنری بویژه موسیقی در دانشگاه ببن المللی با پیگیری های فراوان هنوز به نتیجه نرسیده لذا به نظر می رسد کشف ظرفیتهای تحقیقاتی و پژوهشی در موسیقی در استان ضروری است.
وی اظهارداشت: قزوین در پژوهش موسیقی ظرفیتهای ارزشمندی دارد که با واگذاری امور به هنانرمندان می توان به پویایی موسیقی کمک کرد.
نماینده اهالی موسیقی استان یادآورشد:فرهنگ و هنر نیازمند توجه ویژه است و باید بازارچه هنر در استان راه اندازی شود که در این راستا در سعدالسلطنه فضاهای خوبی داریم و می تواند در اختیار هنرمندان قرار گیرد.
در ادامه سید حیدر موسوی به نمایندگی از هنرمندان خوشنویسی گفت: حوزه هنری به صورت تخصصی کار می کند و در اموزش تاکید جدی دارد و رویکرد تخصصی آن موجب شده فعالیتها روند مطلوبی داشته باشد و در این راستا شاهد شکوفایی هنرمندان جوان هستیم.
وی افزود: رشته های مختلفی در استان فعال شده و در انجمن خوشنویسان ایران ۴۲۰ شعبه داریم و ۹ سال است کار تخصصی صورت می گیرد و کارگاه عکس با ۲۰۰ عَضو فعال شده و کارگاه تصویر سازی با ۶۰ عضو و کارگاه کاریکاتور با ۴۰ نفر و نقاشی با ۵۰ عضو راه اندازی شده است.