به گزارش خبرنگار مهر، علی خدادادی ظهر امروز در نشست هماهنگی شورای فرهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان به میزبانی جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به ضرورت وجود برنامه و نقشه راه دقیق و علمی و کارشناسی برای مقابله با َآسیب های اجتماعی اظهار کرد: باید برنامه مدون و مشخصی برای مقابله با آسیب های اجتماعی داشته باشیم که مهم ترین آن پیشگیری است.
وی افزود: به دلیل نداشتن برنامه مشخصی برای شناسایی و پایش تهدیدها و فرصت های فضای مجازی این فضا آثار آسیب های اجتماعی را تشدید کرده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمرخوزستان تصریح کرد: در برنامه های سازمان بهداشت جهانی و صلیب سرخ جهانی پیش بینی شده که هم در عرصه های مدیریتی و هم پیشگیری، نوع پیشگیری اجتماع محور باشد.
خدادادی عنوان کرد: باید با استفاده از توان مجموعه های مختلف زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی و مصونیت زایی در برابر آنها را فراهم کرد.
وی اضافه کرد: در بحث درمان اعتیاد باید برنامه های مشخص برای درمان معتادان به صورت پایدار داشت و درمان اعتیاد و مقابله با آسیب های اجتماعی نیازمند نگاه علمی و آکادمیک است.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان این نهاد نقش موثری را به عنوان یک مجموعه مردم نهاد در مقابله با آسیب های اجتماعی دارد.
خدادادی ادامه داد: باید از افراد صاحب نظر و متخصص در مقابله با آسیب های اجتماعی استفاده کرد و مقابله با اعتیاد و آسیب های اجتماعی باید از دوران کودکی و مهدکودک شروع شود.
وی با اعلام آمادگی هلال احمر خوزستان برای همکاری با سازمان های دولتی و سمن ها برای مقابله با آسیب های اجتماعی و اعتیاد یادآور شد: نگاه ویژه ای که جمعیت هلال احمر و نهادهای مرتبط با امور جوانان به به قشر دارند و تأکیدی که خودم همیشه دارم این است که نگاهی سرمایه ای و وظیفه ما حفظ و صیانت از آن است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان افزود: سرمایه ما نفت و گاز و منابع مالی نیستند بلکه جوانان و نیروی انسانی سالم سرمایه اصلی ما هستند که باید نگاه سرمایه ای به آنها داشته باشیم و از آن صیانت کنیم.
خدادادی در پایان بیان کرد: برای صیانت از این سرمایه دو عامل توانمندسازی از طریق آموزش و کسب مهارت های لازم برای حضور موثر در آینده جامعه و مصون سازی مورد نیاز هستند.