ایران به لحاظ آمار تولید فیلم یکی از کشورهای مهم دنیاست، اما از مدتی قبل تولیدات سینمای ایران به لحاظ مضمونی دچار افت کیفیت شده‌اند.

موسی قاسم مسئول امور بین الملل موسسه سینمایی بیروت ضمن بیان این مطلب در مورد فعالیت های این موسسه و برگزاری دهمین دوره بازار فیلم تهران به خبرنگار مهر گفت: "این مرکز به منظور ارتقا سطح فیلمسازی در لبنان تاسیس شده و در زمینه های پخش، تولید و انجام مذاکره برای تولید مشترک فعالیت می کند. البته این موسسه در زمینه فراهم کردن برنامه و سریال و فیلم برای شبکه های مختلف کشورهای عربی و اسلامی نیز فعال است. شبکه هایی همچون "المنار" لبنان، "الفرات" عراق و ... در فهرست همکاری های این موسسه قرار دارند."

او تاکید کرد: "هر سال بهترین فیلم ها و سریال های ایرانی را خریداری و به زبان عربی دوبله می کنیم. از جمله این آثار مهم که به زبان عربی دوبله شده مجموعه "مریم مقدس"، "ولایت عشق"، "اصحاب کهف" و "ابن سینا" است. البته از سایر کشورهای عربی نیز تولیداتی خریداری می شود."

این مدیر سینمایی کشور لبنان در مورد فعالیت های خود در بازار فیلم امسال اظهار داشت: "با توجه به اینکه بازار فیلم تازه فعالیت خود را آغاز کرده تا به حال تنها فیلم های "ابراهیم خلیل الله" به کارگردانی محمدرضا ورزی و "بشارت منجی" اثر نادر طالب زاده را خریداری کرده ایم. امیدواریم طی روزهای آینده چند مجموعه تلویزیونی دیگر را نیز خریداری کنیم."

موسی قاسم در مورد کیفیت فیلم های ایرانی اعلام کرد: "ایران به لحاظ آمار تولید یکی از کشورهای مهم دنیاست. اما از مدتی قبل تولیدات ایرانی به لحاظ مضمونی دچار افت کیفیت شده اند. در گذشته فیلم ها و مجموعه های فاخر تاریخی، اسلامی و ایرانی با کیفیت های بسیار خوبی تولید می شد که در حال حاضر این تولیدات کمتر شده است. بیشتر فیلم های ایرانی تبدیل به کپی نازلی از آثار خارجی و غربی شده اند."

وی در مورد اهمیت و اعتبار بازار فیلم تهران گفت: "از آنجا که نمایندگان ایران در بازار فیلم جشنواره های معتبر خارجی همچون کن و برلین حضور دارند و فیلم ها را از آنجا خریداری می کنند، نمایندگان شرکت های معتبر خارجی رغبتی برای حضور در بازار فیلم تهران ندارند. زیرا محصولات شان را در بازارهای فیلم دیگر به ایران عرضه کرده اند. به همین دلیل بازار فیلم تهران با تعداد کمی شرکت کننده برگزار می شود."