به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله حبیبی در نشست رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه خوارزمی با محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور که صبح امروز در حاشیه بازدید از طرح های عمرانی این دانشگاه صورت گرفت، گفت: دانشگاه خوارزمی در سال ۱۲۹۷ تشکیل شد و سال ۹۰ بود که اسم این دانشگاه به دانشگاه خوارزمی تغییر یافت و در سال ۹۳ دانشکده های علوم مالی، مدیریت و اقتصاد در این دانشگاه ادغام شدند.
وی افزود: این دانشگاه در حال حاضر ۱۶ دانشکده، یک پردیس بین المللی، چهار موسسه تحقیقاتی دارد که دو موسسه آن از قبل از انقلاب تشکیل شده است.
حبیبی یادآور شد: همچنین ۷ پژوهشکده و یک قطب علمی و ۵۰۶ عضو هیئت علمی و بیش از ۸۰۰ کارمند و حدود ۱۳ هزار دانشجو در این دانشگاه حضور دارند.
وی گفت: سایت اصلی دانشگاه در تهران ۶ هکتار و در پردیس کرج، ۲۰۰ هکتار است. افراد بسیاری در مقاطع مختلف علمی از این دانشگاه، دانش آموخته شده اند که جزء مشاهیر علمی بوده اند و دانشگاه سعی دارد این مفاخر و مشاهیر علمی را به جامعه معرفی کند.
رئیس دانشگاه خوارزمی خاطرنشان کرد: این دانشگاه دارای چهره های ماندگار، اساتید نمونه کشوری، پژوهشگران نمونه کشوری و دانشجویان نمونه است که یکی از برنامه های آن، معرفی آنان به جامعه علمی کشور است.
وی ادامه داد: این دانشگاه در بین ۱۶ دانشگاه برتر قرار دارد و در مقطع کارشناسی آن سالانه هزار تا ۱۵۰۰ دانشجو دانش آموخته می شوند. در مقطع کارشناسی ارشد سالانه حدود یک هزار نفر پذیرش می شوند و این نشان می دهد که این دانشگاه دارای پتانسیل خوبی است.
حبیبی تصریح کرد: دانشگاه خوارزمی از سوی وزارت علوم برای مبدل شدن به دانشگاهی در سطح بین المللی در نظر گرفته شده است که اگر امکانات لازم برای این دانشگاه فراهم و استاندارد سازی شود، این دانشگاه می تواند در جمع دانشگاه های برتر کشور قرار گیرد.
وی اظهار داشت: دانشگاه تفاهم نامه های زیادی با دانشگاه های خارج، دستگاه های دولتی، شرکت های دانش بنیان، پژوهشکده صنعت نفت داشته و یکی از برنامه های آن احداث شهر سلولی است که در ۶ هکتار و سه فاز بهره برداری خواهد شد. گسترش مراکز رشد و ارتباط با جامعه، افزایش جذب دانشجویان خارجی، افزایش ارتباطات بین المللی از برنامه های دانشگاه خوارزمی و محور ارتباطات بین المللی با کشور اتریش است.
رئیس دانشگاه خوارزمی تأکید کرد: پروژه های عمرانی زیاد در تهران و کرج در دست است که می توان به ساختمان آموزشی، ساختمان میراث فرهنگی، مسجد دانشگاه، دانشکده شیمی اشاره کنیم.
حبیبی درباره انتظارات دانشگاه از دولت گفت: درخواست افزایش بودجه دانشگاه متناسب با ساختار جدید دانشگاه، تخصیص اعتبار برای نوسازی تجهیزات آموزشی دانشگاه، اختصاص بودجه برای پرداخت دیون دانشگاه، اختصاص بودجه برای فعالیت های دانشگاه و اتمام پروژه های آن از جمله انتظاراتی است که این دانشگاه از سازمان برنامه و بودجه دارد.
وی تصریح کرد: این دانشگاه برای حضور در فرآیند بین المللی شدن باید زیرساخت های خود را نوسازی کند و این امر با توجه به فرسودگی زیاد دانشگاه نیاز به اختصاص بودجه زیاد دارد.