به گزارش خبرنگار مهر، بهمن خطیبی ظهر پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان قرچک که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: درخصوص ریشه کن شدن بی سوادی همه دستگاهها باید کمک کنند و در اجرای برنامه ها مشارکت داشته باشند.
وی بیان کرد: هیچ فردی نباید در شهرستان بازمانده از تحصیل باشد و این امر هم مختص افراد مشمول سن تحصیل است و هم افرادی که علاقه مند هستند در دوره های نهضت سوادآموزی شرکت کنند.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان قرچک ادامه داد: باید در خصوص سوادآموزی تقسیم کار لازم و برنامه ریزی های دقیق صورت گیرد و دستگاههایی همچون فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی، بخشداری و دهیاری ها، آموزش و پرورش و ... در این امر مشارکت کنند.
خطیبی خاطرنشان کرد: خواندن و نوشتن حداقل سواد است، در دنیای امروزی که علم با سرعت فزاینده پیش می رود باید تکنیک های مختلف را به افراد جامعه بیاموزیم و فقط خواندن و نوشتن در این رابطه کافی نیست.
وی با تأکید بر اینکه در امر سوادآموزی علاوه بر هم وطنان، اتباع بیگانه نیز مدنظر باشند، بیان کرد: مشکل دیگر در امر تعلیم و تربیت که در کل کشور مشهود بوده، افت تحصیلی و کیفیت آموزشی است که باید برای آن چاره اندیشی شود.
سرپرست فرمانداری قرچک در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مدارس فرسوده و قلع و قمعی اشاره داشته و بیان کرد: جلسه ای در این خصوص با مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران خواهیم داشت.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک با تأکید بر مشارکت خیرین در بازسازی، تعمیر و احداث مدارس گفت: با توجه به ابلاغ اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای باید برای مدارس قرچک برنامه ریزی لازم را لحاظ کرد.
وی ادامه داد: قرچک از جمله شهرستانهای پرتراکم استان است که جمعیت دانش آموزی آن نیز دارای تراکم بالاست و فضای آموزشی آن محدود بوده و همچنین کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش وجود دارد که رفع این مشکلات از اولویت های اساسی است.