به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جهاد دانشگاهی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز در مراسم افتتاحیه این گردهمایی در سخنانی با اشاره به اینکه امروزه میزان تولید علم و فناوری محور اصلی سنجش توانمندی های جوامع است گفت : در حال حاضر جهاد دانشگاهی بر اساس نیاز جامعه حضور جدی در عرصه فعالیتهای تحقیقاتی وتولید علم و فناوری دارد و به واقع این مسئله یکی از اهداف تاسیس این نهاد انقلاب اسلامی است.
وی افزود: مهمترین برنامه جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش، حرکت به سمت فعالیتهای تخصصی و توجه بیش از پیش به عمق و کیفیت برنامه ها و طرح هاست زیرا حیات آینده مراکز علمی تحقیقاتی مانند جهاد دانشگاهی در گرو حضور فعال در این عرصه است.
دکتر طیبی ادامه داد: هر یک از واحدهای استانی جهاد دانشگاهی باید متتناسب با ظرفیت ها، امکانات و نیاز منطقه بر روی فعالیتهای پژوهشی بومی سرمایه گذاری کنند و تمام توان خود را در حوزه های تخصصی به کار گیرند.
رئیس جهاد دانشگاهی خاطرنشان ساخت: نتایج فعالیتها و طرح های تحقیقاتی جهاد دانشگاهی باید در اختیار جامعه قرار گیرد و در حقیقت این نهاد باید بتواند بیش از پیش با ارایه خدمات تخصصی در جهت رفع نیازهای جامعه و صنعت گام بردارد.
وی همکاری واحدها و پژوهشکده های این نهاد را در اجرای طرح های پژوهشی مورد تاکید قرار داد و گفت : تلاش می کنیم در حوزه هایی نظیر نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع آلومینیوم، مس، فولاد، فناوری اطلاعات، راه اندازی ماهواره ها و ... به تدوین دانش فنی بومی و داخلی بپردازیم.
دکتر طیبی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: فعالیتهای پژوهشی جهاد دانشگاهی باید بر اساس نیازهای روز جامعه و با توجه به جهت گیری فناوری های نوین در آینده ساماندهی شود.
رئیس جهاد دانشگاهی با تاکید بر حفظ روحیه انقلابی در میان اعضای این نهاد اظهار داشت: در حال حاضر بستر مناسبی برای توسعه کمی و کیفی فعالیتهای جهاد دانشگاهی در سطح کشور پدید آمده و با توجه به حمایت های دولت باید این فرصت را مغتنم دانست.
وی خواستار تلاش روز افزون جهادگران دانشگاهی در حوزه های مختلف شد و بر لزوم همکاری واحدهای استانی این نهاد با دستگاه اجرایی تاکید کرد.
بیست و نهمین گردهمایی معاونان پژوهشی واحدها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی سراسر کشور صبح امروز به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی شریف آغاز به کار کرد.