به گزارش خبرنگار مهر، تور رسانه ای یک روزه جععیت هلال احمر گلستان روز شنبه انجام شد.
اهالی رسانه ابتدا از واحد EOC بازدید کردند؛ سرپرست مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان گلستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کنترل و هماهنگی همه عملیات حوادث و اتفاقات استان در این مرکز انجام می شود.
رضا حاجیلری با بیان اینکه جمع آوری اطلاعات و پردازش که منتج به خروجی می شود، در این واحد انجام می شود، گفت: هماهنگی ها بین تیم ها و ستاد و همچنین توزیع کار نیروها در این مرکز اتفاق می افتد.
وی با یادآوری اینکه تلفن سه رقمی ۱۱۲ جمعیت هلال احمر استان شبانه روزی پاسخگوی مردم است، ادامه داد: اطلاعاتی که نیاز است توسط این واحد جمع آوری و سپس براساس آن نیازها، رسیدگی ممکن می شود.
حاجیلری تأکید کرد: بین شهرستان و ای یوسی و ای یو سی و سازمان امداد کشور ارتباط وجود دارد.
در ادامه امیر گلشن، رئیس اداره تجزیه و تحلیل اطلاعات حوادث مرکز کنترل و هماهنگی سازمان امداد کشور گفت: از ۲۵ اسفند تا ۷ فروردین ۱۸۰ هزار تماس ورودی به مرکز ۱۱۲ گلستان داشتیم که اپراتورها به ۶۸ هزار تماس پاسخ داده اند.
گلشن خاطرنشان کرد: در جریان سیل گلستان ۶ استان در آماده باش کامل بوده اند و تاکنون هیچ اعلام نیازی برای حضور از استان های دیگر درخواست نشده است.
انبار نگهداری و بسته بندی غذایی یکی دیگر از اماکنی بود که اهالی رسان از آن بازدید کردند. در این مکام داوطلبان هلال احمر مشغول آماده کردن بسته های غذایی یک ماهه برای توزیع بین سیل زدگان بودند.
تحویل بسته های غذایی یک ماهه کمک های مردمی به ۱۵ هزار خانواده سیل زده
مشاور رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور در بازدید از انبار ظهار کرد: توزیع بسته های غذایی در چند مرحله به سیل زدگان انجام شد و در مرحله اول بسته های ۷۲ ساعته تحویل مردم شد.
حامد افراسیابی با بیان اینکه تمام اقلام کنونی موجود انبار کمک های مردمی است، ادامه داد: جمعیت هلال احمر بر حسب وظیفه ذاتی خود بسته های یک ماهه غذایی را بین ۱۵ هزار خانواده تحویل داده است.
وی گفت: اقلام اهدایی سایر استان ها در راه گلستان است و طی سه روز آینده این اقلام در قالب بسته های یک ماهه شامل انواع کنسروها، شکر، قند، روغن، نمک و غیره در اختیار سیل زدگان قرار خواهد گرفت.
افراسیابی تأکید کرد: تمام اقلام اهدایی مردم در اختیار سیل زدگان قرار می گیرد.
محل اسکان سیل زدگان واقع در محل دائمی نمایشگاه های گرگان یکی دیگر از اماکنی بود که بازدید شد.
محمدرضا ذبیحی، معاون شعبه هلال احمر شهرستان گرگان،اظهار کرد: از ابتدای حادثه دو هزار و ۴۰۰ نفر از سیل زدگان در این محل اسکان داده شده اند که با ترخیص تعدادی از این عزیزان این آمار در نهم فروردین به هزار و ۵۱۲ نفر رسیده که شامل ۴۲۰ خانوار است.
وی افزود: ۲۴ چشمه سرویس بهداشتی و ۲۴ چشمه حمام در اختیار اسکان داده شدگان در این محل قرار دارد و همچنین چهار دستگاه اتوبوس شهری برای ایاب وذهاب این افراد به سایر محل های اسکان در دیگر نقاط جهت استفاده از امکانات در نظر گرفته شده است.