به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی زاده، عصر یکشنبه با حضور در ستاد مدیریت بحران استان در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد بحران استانداری تهران ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی این ستاد در شهرستان سوسنگرد، اظهار داشت: از بدو حضور به عنوان اولین استان معین در مناطق سیل زده استان خوزستان، تمامی نیاز سنجیها و برنامهریزیهای لازم در خصوص مهار بحران ورود سیلاب به مناطق مختلف شهرستان دشت آزادگان از سوی اعضای ستاد هماهنگی مدیریت بحران استان تهران صورت گرفت و اکنون نیز با قوت ادامه دارد.
معاون استاندار تهران عنوان داشت: در ابتدای ورود به منطقه، اولویت ما در مناطق شهری مانند؛ سوسنگرد، بستان، کوت سیدنعیم و ابوحمیظه، با توجه به اسکان بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهرستان دشت آزادگان در این مناطق، مصون نگاه داشتن بافت شهری از ورود سیلاب و جلوگیری از تبعات آن بود.
تقیزاده تصریح کرد: در حوزه بالغ بر ۶۹ روستای منطقه شهرستان دشت آزادگان، تمام تلاش نیروها و عوامل ستاد مدیریت بحران استان تهران بر حفظ مناطق از حجم ورودی آب به بافت روستایی بود که متأسفانه پیش از ورود، بالغ بر ۸ روستا در منطقه درگیر سیلاب شده بودند و پیرو همین مسئله، بخش قابل توجهی از نیرو و ظرفیت خود را برای امداد رسانی به این مناطق متمرکز کردیم. به عنوان نمونه روستای بُنده به صورت یک جزیره میان آب در محاصره قرار گرفته و عوامل ستاد مدیریت بحران استان تهران هم اکنون به صورت مستمر در حال امدادرسانی و ارسال اقلام ضروری، مانند چادر، آبآشامیدنی، اقلام امدادی، غذا، سرویسهای بهداشتی، مایحتاج ۷۲ ساعته و سایر ملزومات از طریق بالگرد و قایق هستند.
وی افزود: طی تماسی که صبح امروز با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار داشتم، این اقدامات، اکنون نیز با سرعت در حال اجرا بوده و تمامی دستگاههای عضو ستاد هماهنگی مدیریت بحران استان تهران به صورت مستمر و مداوم، مشغول امدادرسانی و خدمات در مناطق سیل زده شهرستان دشت آزادگان هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در ادامه، همچنین ضمن اشاره به مشکل آب گرفتگی به وجود آمده در یکی از مناطق شهرستان استان خوزستان، عنوان داشت: با آب گرفتگی ایجاد شده در حدود پنج کیلومتر از مسافت محور سوسنگرد به بستان در منطقه روستای قدرت آباد، مشکلاتی در تردد و رفت و آمد مردم ایجاد شده بود که نیروهای عملیاتی اکنون در حال ترمیم سیل بند مقابل مسیر ورودی آب در این منطقه هستند.
تقی زاده یادآور شد: در کل شهرستان دشت آزادگان، اکنون بالغ بر ۱۵۰ ماشین آلات و تجهیزات لجستیکی و عمرانی سنگین و نیمه سنگین، مشغول عملیات احداث، ترمیم و تحکیم سیل بند در نقاط مختلف هستند و تمامی این اقدامات از سوی همه دستگاههای فعال در منطقه، تحت فرماندهی واحد از سوی ستاد مدیریت بحران استان تهران انجام میشود. همچنین حسب تأکید استاندار عمده فعالیت اجرایی، امکانات و ماشین آلات موجود بر اجرا، تثبیت و تحکیم سیلبندها در منطقه متمرکز شده و تا پایداری کامل وضعیت، این روند ادامه خواهد داشت.
قائم مقام استاندار تهران در ستاد هماهنگی مدیریت بحران استان، خاطرنشان کرد: در ادامه نیز، جمعیت هلال احمر و سایر دستگاهها به صورت مستمر و مداوم، کمکهای مردمی در استان تهران را جمعآوری کرده و در بازههای زمانبندی شده کوتاه، بدون اتلاف وقت به منطقه و مردم سیل زده میرسانند.
معاون استاندار تهران یادآور شد: اکنون نیز در بخشهای مجاور رودخانهها شاهد بهبودی نسبی وضعیت هستیم، چرا که ورودی آب کرخه اکنون کم شده و تراز آن تا حدود زیادی با کاهش مواجه است.
وی در پایان نیز تأکید داشت: روند ارسال امکانات، تجهیزات و همچنین کمکرسانی به مردم سیلزده و هموطنانمان در منطقه شهرستان دشت آزادگان پس از بحران نیز توسط ستاد مدیریت بحران استان تهران ادامه داشته و عوامل ستاد تا بازگشت وضعیت عادی به منطقه در این منطقه حضور خواهند داشت.