به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر عباسی راد صبح سه شنبه در نشستی با حضور اصحاب رسانه و با موضوع کشت گیاهان دارویی در منابع طبیعی دامغان ضمن بیان اینکه در سال گذشته ۲۲۰ هکتار از مراتع شهرستان زیر کشت گیاهان دارویی و صنعتی قرار گرفت، بیان کرد: بیشترین گیاهان دارویی دامغان از نوع بادام کوهی، وشق و آنغوره هستند که در مراتع جزن، گلکی، سهل، رباعی و رشم کشت شدهاند.
وی با بیان اینکه سیاست کلان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری اجرای طرحهای منابع طبیعی چندمنظوره با صرفهٔ اقتصادی است، تاکید کرد: این طرحها به منظور کاهش هزینهها، اتلاف وقت و ایجاد اشتغال در جوامع روستایی حاشیه عرصههای منابع طبیعی، احیا و توسعه و بهرهبرداری علمی و اصولی از انفال صورت میگیرند که بخشی از آن کشت گیاهان دارویی است که ما در دامغان نیز آن را دنبال میکنیم.
اشتغال چشم اندار توسعه کشت گیاهان دارویی
رئیس منابع طبیعی دامغان تنوع گونههای گیاهی را یکی از ویژگیهای بارز مراتع دامغان دانست و تاکید کرد: از آنجا که توسعه کشت گیاهان صنعتی و دارویی سیاست منابع طبیعی و دولت است و همچنین مراتع شهرستان از مهمترین و با ارزشترین منابع طبیعی تجدید شونده محسوب میشوند میتوان شاهد آینده درخشانی در زمینه گیاهان دارویی دامغان بود.
عباسی راد با بیان اینکه کشت گیاهان دارویی در زمره طرحهای اشتغالزایی مناطق روستایی نیز قرار دارد، ابراز کرد: صادراتی گیاهان دارویی و صنعتی در سایه جذب سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال یک چشم انداز برای دامغان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه بذر مصرفی برای کشت گیاهان دارویی در مراتع دامغان ۸۰ کیلوگرم در هکتار است، گفت: در کشت بذر گیاهان دارویی مساعدت مردم محلی، تشکلهای مردم نهاد و همیاران طبیعت نیز جلب شده که خوشبختانه نتایج خوبی را نیز از آن شاهد بودهایم.