به گزارش خبرنگار مهر، سیده بهجت الشریعه عسکری ظهر چهارشنبه در بازدید از هنرستانهای گناوه اظهار داشت: امروزه مهارت آموزی در جهان حرف اول را میزند و برای نیازهای شخصی و اقتصادی و اجتماعی مهارت آموزی بسیار مهم است.
وی افزود: برای کیفیت بخشی به مهارت آموزی لازم است که هنرستانها از نظر فضا و امکانات و نیازها مورد توجه باشند چون هنرستانها از مراکز مهم مهارت آموزی در جوامع به شمار میروند.
وی گفت: بروز کردن رشتههای تحصیلی در هنرستانها بسیار ضروری است و نباید تنها به رشتههایی که برای سالیان متوالی در هنرستانها در حال کار است بسنده شود بلکه با در نظر گرفتن نیاز روز جامعه و بازار بومی کار باید رشتههای متناسب ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: از همه همکاران درخواست میشود با توجه به نیاز بازار بومی و جامعه امروز، رشتهها را بازنگری و نیازها را در نظر بگیرند.
وی با اشاره به ضرورت شاداب سازی فضای هنرستانها گفت: فضای هنرستانها باید شاداب باشد تا برای دانش آموزان حالت نشاط و سرزندگی داشته باشند زیرا جوانان و نوجوانان در این سنین دارای انرژی فراوانی هستند که باید با هدایت صحیح مسئولان آموزشی این انرژی جوانی و نوجوانی به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
عسکری گفت: باید از امکانات و نیروهای موجود در هنرستانها استفاده بهینه کرد و نیازهای آموزشی را برطرف کرد.
وی تصریح کرد: برون سپاری دارای مزایای فراوان است ولی دارای معایبی نیز است و باید با شناخت کافی، نیرو و مؤسسههای خوب و باکیفیت انتخاب شوند.
وی بیان کرد: با برنامهریزی دفتر کار و دانش کشور با توجه به اینکه تجهیز مدارس بار سنگینی از نظر تجهیز، فضاسازی، نگهداری تجهیزات و تعمیرات برای دولت دارد قرار شد که برای برون سپاری برنامه ریزی شود.
عسکری افزود: برای هنرستانها رشتههایی که آموزشگاههای آموزش دهنده و بازار کار آنها در شهرستان وجود داشته باشد در نظر گرفته شود تا بتوان نیروهایی را پرورش داد که برای این بازار کار مناسب هستند.