به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورو نیوز، دانمارک در میان کشورهای شمال اروپا با سیاستهای سختگیرانه در امور مهاجرتی شناخته میشود. به ویژه نگاه مردم و دولت به مساله مهاجران از سال ۲۰۱۵ به بعد و درگیریها در خاورمیانه و ورود گروههای زیادی از مهاجران به این کشور سختتر شده است.
در این میان هر دو حزب اصلی دانمارک، چه حزب سوسیال دموکرات چپ و چه حزب لیبرال راستگرا در مدت زمان باقیمانده تا انتخابات ۵ ژوئن وعده دادهاند که مواضع سختگیرانه دانمارک در امور مهاجرتی را ادامه دهند.
بر اساس این گزارش، در میان زمینهای حاصلخیز و پنج کیلومتر آنسوتر از شهر، بیهیچ امکان دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی، «کرشودگارد» یکی از دو مرکز نگهداری پناهجویان دانمارک پشت درهای آهنی و حصار فولادی قرار گرفته است. این مرکز میزبان ۲۵۰ پناهجو است. ساکنان آن در تلاشند تا بتوانند مدارک بیشتری برای تکمیل پرونده پناهندگی خود جمع آوری کنند.
برخی از ساکنان این مرکز از مارس ۲۰۱۶ و با تأسیس این مرکز به اینجا آمدهاند اما کسی نمیداند آنها چه هنگام از این مرکز بیرون خواهند رفت.
افرادی که در این مرکز زندگی میکنند اجازه کار ندارند. آنها هیچ مزایای اجتماعی دریافت نمیکنند. پناهجویان باید در زمانهای مشخص غذا بخورند و امکان پخت غذا ندارند. آنها ممکن است در طول روز از مرکز خارج شوند، اما باید هر شب به مرکز بازگردند و هر ۷۲ ساعت اثر انگشت آنها ثبت میشود.
علی عدنان ۲۷ ساله، سال ۲۰۱۵ خانه خود در بغداد، پایتخت عراق را ترک کرد و راهی دانمارک شد و اکنون با گذشت یک سال از گیر افتادن در این اردوگاه، علی فکر میکند که برای تجدید نظر در درخواست پناهندگیاش شانس چندانی ندارد.
آخرین اطلاعات منتشر شده توسط وزارت مهاجرت دانمارک نشان میدهد که در سال ۲۰۱۷، ۳۵ درصد افراد متقاضی موفق به دریافت پناهندگی در دانمارک شدند. این آمار در سالهای ۲۰۱۶ حدود ۷۲ درصد و در سال ۲۰۱۵ میلادی ۸۵ حدود درصد بوده است.