وي در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار " مهر" سطح فني مسابقات آسيايي را خوب توصيف كرد و افزود: اين دوره از مسابقات از سطح كمي و كيفي بسيار بالايي برخوردار بود. اما متاسفانه صدا و سيما در انعكاس اين مسابقات عملكرد ضعيفي داشت.
وي درمورد قضاوت داوران گفت: داوران هم قضاوت خوبي داشتند و مشكل خاصي نبود حتي يك مورد اعتراض هم به نحوه قضاوت ها نشد ضمن اينكه 12 نفر ازداوران ايراني براي ارتقا به درجه B جهاني در آزمون شركت كردند كه هنوز نتيجه آن اعلام نشده است.
نصيرنژاد در مورد موقعيت كوراش ايران در آسيا و جهان گفت: ما در آسيا جزء تيمهاي اول و دوم هستيم. سال پيش با 2 شركت كننده نايب قهرمان شديم و امسال نيز با 4 طلا قهرماني را كسب كرديم . در جهان هم جزء تيم هاي مطرح و مدعي هستيم. برزيل كه عنوان قهرماني جهاني را در اختيار دارد با قهرمانان جودوي خود كه در المپيك و جهان صاحب مدال هستند حضور پيدا مي كند و قهرمان مي شود.
رييس كميته داوران فدراسيون جهاني در جواب اين سئوال كه آيا مي توان به حضور كوراش در المپيك اميدوار بود يا خير گفت: چندي پيش جلسه اي دراتحاديه جهاني ورزشهاي حرفه اي برگزار شد كه در آنجا اعلام شد اگر كوارش مي خواهد اميدوار به حضور در المپيك باشد بايد از 2 فدراسيون بين المللي كشتي و جودو اجاز نامه دريافت كند. مذاكرات ما با فدراسيون جودو موفقيت آميز بود و آقاي پارك رييس اين فدراسيون اعلام كرد كه با كوراش هيچ مشكلي ندارد در مورد كشتي هم نايب رييس فيلا كه از ازبكستان است بايد اين مشكل را حل كند. اما در كل بايد گفت ازبك ها سخت به دنبال اين قضيه هستند و به آن دست خواهند يافت.
وي درمورد علت علاقمندي ازبك ها به كوراش گفت: اين ورزش ريشه اي تاريخي در اين كشور دارد. شايد نزديك به 3000 سال درازبكستان قدمت داشته باشد. ازبك ها به فكر تبليغ براي كشور خود هستند و مي خواهند ازبكستان را بوسيله آن به جهان معرفي كنند.
وي در پايان پيرامون اعضاي اين فدراسيون گفت: فدراسيون جهاني كوراش هم اكنون 78 عضو دارد كه فكر مي كنم در جلسه بعدي پيشنهاد عضويت 10 كشور ديگر بررسي خواهد شد. در طول سال 22 مسابقه معتبر در سطح جهان برگزار مي شود كه به نظر من مي تواند كارنامه قابل قبولي باشد.
تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۸۲ - ۱۱:۵۰
محمدرضا نصيرنژاد مسئول كميته داوران فدراسيون جهاني كوراش است.