به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، سعید کوتی، مدیر تولید این شرکت در نشست تخصصی و پیشگیرانه صیانت از تولید در مقابل حوادث طبیعی و غیرمترقبه شرکت نفتخیز جنوب گفت: هدف از این نشست درسآموزی، تعیین نقاط ضعف و قوت و همچنین بررسی دستاوردها و چالشهای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در مقابله با سیل اخیر در بخش جبهه صیانت از تولید، چاهها و تاسیسات فرآیندی است.
وی اظهار کرد: با وجود سیل گسترده و فعالیت بیش از هزار نفر از کارکنان شرکت در حوزه مسئولیتهای اجتماعی و امداد و خدمترسانی به مردم شریف و تخصیص صدها دستگاه ماشین سنگین و نیمهسنگین به ستاد مدیریت بحران خوزستان، موفق به تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی تولید نفت خام شدیم و این درحالی است که منطقه وسیعی از چاهها، تاسیسات و جادههای ارتباطی را آب فرا گرفته بود.
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ارتباط مستمر با سازمانهای ذیربط از قبیل هواشناسی و ستاد مدیریت بحران را ضروری و بسیار مهم دانست و بیان کرد: دادههای هواشناسی و اطلاعات دریافتی از مراجع موثق و بررسی احتمال بارشهای شدید باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
کوتی بر لزوم آمادگی هرچه بیشتر همه ادارات و سازمانها در زمان وقوع سیل و نیز استفاده از تجارب آنان تاکید کرد و افزود: باید آنچه را در بخش نگهداشت تولید و محافظت از تاسیسات و چاهها و خطوط لوله شرکت انجام داده یا ندادهایم بررسی کنیم و از زمان فعلی که در اختیار داریم نهایت استفاده را برای اتخاذ تصمیمهای لازم ببریم.
وی تقویت سیلبندهای اطراف تاسیسات، شناسایی نقاط ریسکپذیر، تقویت پلهای کریدورهای نفتی، ایمن سازی خطوط لوله و چاههای تولیدی و ترمیم جادههای ارتباطی را از مهمترین اقدامهایی دانست که باید در دستور کار قرار گیرد.
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب پس از ارائه گزارشها و نظرات مدیران شرکت و شرکتهای تابع اذعان کرد: در صورت بروز هرگونه رویداد طبیعی، صنعت نفت براساس مسئولیت اجتماعی خود، افزون بر حفاظت از تاسیسات، سرمایههای انسانی، تجهیزات و ماشینآلات خود را در حد امکان و توانمندی برای کمکرسانی گسیل خواهد کرد، زیرا عمل به مسئولیتهای اجتماعی در قبال مردم شریف این مرز و بوم را از وظایف اصلی خود میدانیم. صیانت از تولید که شامل تامین خوراک پالایشگاههای کشور، تامین گاز مصرفی منازل و موارد دیگر است، خود نوعی مسئولیت اجتماعی است.