به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع عصر یکشنبه در جلسه شورای آموز شو پرورش گیلان که در سالن شهید انصاری استانداری این استان برگزار شد با اشاره به اعلام نتایج کنکور و حضور دو دانش آموز گیلانی در میان نفرات برتر، اظهار کرد: این نشان دهنده ظرفیت بالای منابع انسانی و فرهنگی در استان گیلان است.
وی در ادامه از مسئولان آموزش و پرورش استان خواست تا با برنامهریزی مناسب در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی برنامهها این حوزه گام بردارند، افزود: ارتقای کیفیت آموزشی هر استان در زمان اعلام نتایج کنکور به نمایش گذاشته می شود.
سرپرست استانداری گیلان با بیان اینکه برای رسیدن به رتبههای کنکور باید به کیفیت آموزشهای از مقاطع ابتدایی دوران تحصیل توجه شود، گفت: مسئولان آموزش و پرورش گیلان در این زمینه از ساتانهای موفق الگوبرداری کنند.
وی با تأکید بر لزوم بهرهگیری از تمام ظرفیتها اعم از دولتی و غیردولتی در حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد: در این راستای باید با اجرای طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان سطح کیفی آنها را از مقاطع پایه تقویت کنیم.
زارع با بیان اینکه برای ارتقای رتبه استان گیلان رد زمینه کنکور باید برنامههای میان مدت و بلندمدت تهیه و تدوین شود، تصریح کرد: مسئولان آموزش و پرورش گیلان ستاد طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان را تشکیل دهند و دستگاههای ذیربط نیز در آن عضو شوند.
وی همچنین به نقش مشاوران تحصیلی برای هدایت درست دانش آموزان در مسیر ادامه تحصیل و انتخاب رشته اشاره کرد و افزود: اینکه در برخی رشتهها شاهد تراکم جمعیت دانش آموزی هستیم نشان دهنده عدم توجه صحیح به نقش مشاوران تحصیلی است.
تشکیل ستاد تقویت بنیه علمی و آموزشی دانش آموزان گیلانی
در ادامه این جلسه مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به تشکیل ستاد تقویت بنیه علمی و آموزشی دانش آموزان در استان، اظهار کرد: این ستاد در راستای ارتقای کیفیت آموزش و فرآیند یاددهی و یادگیری با تاکید بر تقویت فعالیتهای علمی – پژوهشی تشکیل شده است.
نادر جهان آرای به برگزاری هشتمین جشنواره پروژههای علمی دانش آموزی جابربن حیان به میزبانی استان گیلان و در شهرستان انزلی و حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: این جشنواره با حضور ۲۰۰ دانش آموز از سراسر کشور برگزار شد.
وی ادامه داد: تقویت و نهادینه کردن خلاقیت و نوآوری، ایجاد و تقویت روحیه خود باوری و پرسشگری از طریق کارگروهی و تیمی، تبدیل ایده به محصول یا تولید در بین دانش آموزان ابتدایی، فرهنگ سازی تحقیق و پژوهش در مسیر دست یابی به دستاوردهای علمی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش ملی است.