بیژن لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سالانه بیش از ۳ و نیم میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در این واحدها تولید و به بازار عرضه میشود.
وی اظهارداشت : در حال حاضر ۱۷ واحد تکثیر و پرورش ماهیان زینتی آب شیرین در این شهرستان فعال است که از این تعداد سه واحد به صورت کارگاه های مستقل تولیدی و مابقی به در قالب مشاغل خانگی فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک با بیان اینکه تکثیر و پرورش ماهیان زینتی یکی از فعالیت هایی است که در منازل مسکونی و در قالب مشاغل خانگی نیز انجام و مجوزهای لازم صادر می شود گفت : این شاخه از آبزی پروری با توجه به هزینه های پایین مورد نیاز جهت راه اندازی، نیاز به سرمایه کم و فضای کوچک جهت فعالیت، می¬تواند یکی از زمینه های مهم اشتغالزایی بویژه در مناطق روستایی باشد و زمینه اشتغال جوانان و زنان روستایی را فراهم کند.
لطفی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل مستعد شهرستان آبیک در زمینه پرورش ماهیان زینتی افزود: فراهم بودن شرایط مناسب فروش از جمله نزدیکی به پایتخت و بازار مصرف مساعد، استفاده بهرهبرداران از آموزشها و خدمات جهاد کشاورزی در خصوص تکثیر و پرورش ماهیان زینتی بستر مناسبی را برای پرورش دهندگان ماهیان زینتی در این شهرستان ایجاد کرده است.
وی از علاقمندان به فعالیت در زمینه تولید ماهیان زینتی خواست : برای کسب اطلاعات بیشتر برای فعالیت در زمینه آبزی پروری به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آبیک مراجعه کنند.