به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر دکتر سهراب پور شیخ الرئیس دانشگاههای کشور وارد سالن شد. زمانی بود که دکتر ندیمی با سابقه 20 ساله در ریاست دانشگاه شهید بهشتی این عنوان را با خود به همراه داشت اما امروز سعید سهراب پور با سابقه 10 خود موفق به کسب این جایگاه شده است.
این رئیس دانشگاه پیوسته در سخنان خود عنوان می کرد که دست و بال دانشگاه برای حمایت بیشتر از نخبگان و استعدادهای درخشان تنگ است و دانشگاهها در حد وسع خود می توانند حامی این دانشجویان باشند. این هم از تجربه، این یعنی همینی که هست!
سعید سهراب پور - شیخ الرئیس روسای دانشگاهها
به هر حال همیشه رسم بر این بود که اساتید و مسئولین در ردیف اول بنشینند، البته این مراسم نیز جز این نبود اما انتظار می رفت استعدادهای درخشانی که به اسمشان در دانشگاه صنعتی شریف اقدام به برگزاری گردهمایی شده است، حضور پررنگ تری داشته باشند در صورتی که اینگونه نبود.
استاد دانشکده ریاضی صنعتی شریف هنگامی که با بغض از استعدادهای درخشانی که دانشگاه را رها کرده و یا نگران بقای خود هستند، از تدوین آیین نامه برای شناسایی نخبگان از میان استعدادهای فراوان ایرانی انتقاد کرد و برچسب نخبگی زدن بر عده ای را سوزاندن عده کثیری دانست.
او گفت : همانطوری که آن روز دانشجوی خوب من با بغض از ابقاء خود در دانشگاه سخن می گفت، من نیز امروز نمی توانم بدون بغض از سرنوشت دانشجویانم سخن بگویم.
حضور اعضای هیئت علمی و مسئولین دانشگاهی و دولتی در این نشست پر رنگ بود و شاید هم استعدادهای درخشان ما دچار ویروسی شده اند که منجر به افزایش سن زودرس آنها شده است.
برخی دوستان ما نیز با چشمان خواب آلوده به فضای با نشاط (!) سومین سمینار استعدادهای درخشان گرمی دیگری می بخشیدند!
و اما معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری که در پایان سومین سمینار استعدادهای درخشان به همراه محافظین خود سعی در دور شدن هر چه سریعتر از خیل عظیم جمعیت داشت، در دایره غیر منتظره خبرنگاران قرار گرفت.
وی که از این هجوم غیر مترقبه به هیجان آمده بود، در پاسخ به خبرنگاران گفت: "ما که قرار مصاحبه نداشتیم".
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری که از 2 ماه پیش با حکم ریاست جمهوری به این سمت و ریاست بنیاد ملی نخبگان منصوب شده است، در پاسخ به خبرنگاران در رابطه با روند اجرایی حمایت از نخبگان گفت: "ما تازه 2 ماه است در این سمت مشغول به فعالیت شده ایم، تاکنون کار خاصی انجام نداده ایم. زمانی که کاری صورت گرفت در مورد آن صحبت می کنیم."