رشت- جلسه سرمایه گذاری گیلان برگزار شد و مسئولان از موانع میراث فرهنگی در واگذاری پارک های جنگلی این استان به سرمایه گذاران گلایه کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه اقتصادی اشتغال و سرمایه گذاری در سالن جلسات استانداری گیلان با تاکید بر اینکه باید عرصه های منابع ملی به سرمایه گذاران واگذار شود، اظهار کرد: پس از بهره برداری و رسیدن به سود پروژه از سرمایه گذار گرفته شده و تا سه دوره امکان مزایده با بازه ۱۵ تا ۳۹ ساله داشته باشد.

محسن‌ یوسف پور با بیان اینکه ۳۱ پارک جنگلی در گیلان وجود دارد، افزود: پارک های جنگلی امروز مشمول موافقت اصولی میراث فرهنگی هستند که مسیر را برای سرمایه گذار مشکل ساز کرده و در چهار سال اخیر با مشکلاتی مواجه هستیم.

فرصت و شرایط سرمایه گذاری در گیلان بصورت شفاف اعلام شود

مدیر کل سازمان صمت گیلان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه در زمینه فرصت های سرمایه گذاری و شرایطی که قابل عملیاتی شدن است بصورت شفاف عمل نکرده ایم و بین دستگاه ها هماهنگی و آگاهی لازم وجود ندارد، اظهار کرد: فرصت و شرایط سرمایه گذاری گیلان را بصورت شفاف جهت جذب سرمایه گذاران باید اعلام و معرفی کنیم.

دلق پوش با اشاره به اینکه ابتدا پروژه ها را احصا، مشکلات را مرتفع و سپس بصورت یک‌پکیج به سرمایه گذاران معرفی شود، افزود: بعد از واگذاری پروژه ها باید از سرمایه گذار پس از یک‌مدت زمان مشخص و با دریافت تعهد مطالبات لازم را داشته باشیم.

۴۳پروژه قابل واگذاری به بخش خصوصی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه تمام پروژه های استان گیلان باید دارای پیوست محیط زیست باشد، گفت: محیط زیست و منابع طبیعی استان گیلان مانعی بزرگ برای جذب سرمایه گذاران و سپردن پروژه ها به بخش خصوصی محسوب می شوند.

کیوان محمدی تاکید کرد:  ۴۳پروژه قابل واگذاری به بخش خصوصی وجود دارد ولی هیچ استانی همانند استان گیلان در ورود سرمایه گذاران با چنین مشکلاتی مواجه نیست.