شاهرود - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بسیج را نخ تسبیحی دانست که مردم را با حاکمیت گره می‌زند و گفت: بسیج نماد نقش مردم در اداره حکومت اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری ظهر یکشنبه در دیدار روایتگران و رزمندگان دفاع مقدس شاهرود ضمن بیان اینکه بسیج یکی از مهم‌ترین نهادهای مردمی و اجتماعی است که به‌فرمان امام خمینی(ره) تشکیل شد و فلسفه تشکیل آن حضور مردم و نقش بخشی در دفاع مقدس بود، ابراز کرد: پس از دفاع مقدس فلسفه شکل‌گیری این نهاد توانست ساختاری را در نظام ما مشخص کند که آن ساختار، ارتقای نقش مردم در اداره حکومت محسوب می‌شود.

وی بابیان اینکه تفکر بسیج، مردم را به شکل نیروهای اجتماعی درآورد و در محیط‌های مختلف از دورترین روستاها تا بزرگ‌ترین شهرها، نقش‌آفرینی مردم متبلور شد، افزود: آنچه فلسفه بسیج و همراهی مردم به شمار می‌رفت در دوران دفاع مقدس به حدّ اعلی به نمایش گذاشته شد تا جایی که سرنوشت جنگ را در دوران دفاع مقدس رقم زد.

بسیج به معنای اراده، عزم و انگیزه

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه نیروهای مسلح نقشی بسزا در دفاع مقدس داشتند اما بسیج به‌واسطه حضور مردمی توانست نقش‌آفرینی خاصی را در دوران جنگ تحمیلی نشان دهد، گفت: در این ۴۰ سال گذشته از عمر انقلاب هرکجا که بسیج درصحنه و عرصه حضور داشته، تداوم و پیروزی انقلاب اسلامی تضمین‌شده است.

شکری بابیان اینکه معتقدیم هنوز بسیج به قله و تعالی خودش نرسیده است، ابراز کرد: در حوزه ساختاری و ساماندهی بسیج، نیازمند انگیزش هستیم تا بتوانیم کارهای بزرگی را صورت دهیم.

وی بابیان اینکه بسیج به معنای اراده، عزم و انگیزه است که در دوران دفاع مقدس به‌خوبی این امر در بین بسیجیان رزمنده دیده می‌شد، افزود: این انگیزه در بین رزمندگان سال‌های دفاع مقدس ماحصل اعتقادات بود، لذا بسیجیان حاضر در دوران دفاع مقدس غالباً دوران نوجوانی‌شان را در زمان طاغوت سپری کرده بودند اما از لحاظ اعتقادی بسیار قوی بودند که نتیجه این اعتقادات که بیشتر آن به اسلام انقلابی بود، انگیزه بسیجیان در دوران دفاع مقدس بود که از خانواده و همه‌چیزشان می‌گذشتند و راهی جبهه می‌شدند.

ضرورت تقویت کار در حوزه اعتقادی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین گفت: امروز معتقدیم که در این حوزه اعتقادی بسیار ضعیف و کمرنگ کارکرده‌ایم لذا به هر میزان که انگیزه‌ها کمرنگ دیده می‌شوند، به همان نسبت در بخش اعتقادات ما به مشکل برخورده‌ایم وگرنه همین بازار، همین شرایط اقتصادی و ... درگذشته نیز بوده است اما چه شده که برخی به احتکار و این دست مسائل دست می‌زنند؟ در دوران دفاع مقدس مردم بسیاری مواد اولیه غذایی را نداشتند اما امروز همه‌چیز وجود دارد و هنوز انسان اشباع نمی‌شود لذا معتقدیم در حوزه اعتقادات و مسائل دینی آن‌طور که توقع می‌رفت، کار نشده است.

شکری بابیان اینکه به نظر می‌رسد امروز در انگیزه‌ها و اراده‌ها دچار برخی تزلزل‌ها هستیم، افزود: این امر به مسائل اعتقادی باز می‌گردد لذا بسیج باید در این حوزه ورود و در کنار سایر دستگاه‌ها کار می‌کرد و از سوی دیگر تمام نهادهای فرهنگی ذی‌ربط می‌بایست دست در دست هم در حوزه اعتقادی ورود پررنگ‌تری را شاهد می‌بودیم.

وی افزود: یکی از کارهای خوبی که در شاهرود صورت می‌گیرد موضوع روایتگری دفاع مقدس است چراکه می‌تواند تحلیل، تهییج و ایجاد انگیزه داشته باشد اما نباید داشته‌های امروز را نیز فراموش کرد و در نتیجه باید در این حوزه بیشتر کار کرد.