به گزارش خبرنگار مهر، حسین مرادی مخلص ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت ۱۶ آذرماه برگزار شد ضمن تبریک روز دانشجو اظهار داشت: امروز نهاوند در حال دست یافتن به حداقل های حوزه آموزش عالی است.
وی گفت: توسعه پایدار در هیچ منطقه ای رخ نمی دهد مگر با ایجاد زیرساخت های آموزش عالی که در حال حاضر ۷ مرکز آموزش عالی در نهاوند فعال شده است.
رئیس دانشگاه نهاوند با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب ۷ توصیه مهم داشتند که اولین آن ها نگاه ویژه به حوزه علم و پژوهش است چراکه نقشه راه را برای دانشجویان و اعضای هیئت های علمی مشخص کرده است، افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب تاکید شده که دانشگاه ها باید در راستای توسعه مناطق خود و رفع مشکلات تلاش کنند.
مرادی عنوان کرد: درحال حاضر دانشگاه نهاوند دارای ۷۵۰ دانشجو در ۶ رشته تحصیلی و ۲۶ عضو هیئت علمی P.H.D است.
وی با اشاره به رشد ۷۲ درصدی چاپ مقالات ISI توسط اساتید هیئت علمی دانشگاه نهاوند گفت: در حال حاضر در دانشگاه نهاوند اساتیدی حضور دارند که بیش از یک هزار و ۱۲۰ رفرنس دارند که در جهان مورد توجه است.
مرادی مخلص با بیان اینکه دانشگاه نهاوند موفق به راه اندازی انتشارات دانشگاه، کمیته اخلاق و شعبه های پژوهشی مستقل از سایر دانشگاه ها شده است، گفت: مجموعه ساختمان آموزشی دانشگاه نهاوند با مساحت ۶ هزار و ۱۰۰ مترمربع با اعتبار ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در کمتر از ۳ سال به بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه تمامی فعالیت های پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در راستای توسعه پایدار معطوف شده است، گفت: دانشگاه نهاوند مشکلات شهرستان نهاوند را در ۷ حوزه در حال بررسی و ارائه طرح دارد و در بحث گردشگری، اشتغال، آب، صنعت، مبلمان شهری و کشاورزی فعالیت ها انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه وزارت علوم در بحث ارائه مجوز رشته های تحصیلات تکمیلی سیاست انقباظی دارد، گفت: در حال حاضر دانشگاه های دارای رشته های تحصیلات تکمیلی که بازدهی ندارند درحال بازپس گیری هستند.
وی در خصوص مطالبات اساتید حق التدریس نیزگفت: مطالبات اساتید حق التدریس دانشگاه تا پایان آذرماه پرداخت خواهد شد.