ساری - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران، ایجاد موزه مشاهیر و حماسه اسلامی ششم بهمن در آمل را نیاز و درخواست اساسی بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی صبح پنجشنبه در همایش حماسه ششم بهمن در ساری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ششم بهمن آمل اظهار داشت: مازندران با حماسه ششم بهمن آمل در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شده است.

وی جمع آوری خاطرات حماسه ششم بهمن را از جمله برنامه‌ها بیان کرد و گفت: خاطرات جنگ جنگل در آمل جمع آوری شده است و کارنامه کتاب جنگ جنگل و حماسه آمل نیز توسط سه استان در دست تهیه است و این کتاب دربرگیرنده جنگل جنگل و حماسه امل است.

وی ادامه داد: مردم آمل با حماسه ششم بهمن و ۱۰ ساعت مقاومت و ایستادگی درس سختی به دشمنان اسلام و ضد انقلاب دادند.

سردار ملکی با عنوان اینکه حماسه مردم آمل در تاریخ ثبت شده است، ادامه داد: شهرستان آمل که دارای سابقه تاریخی است باید معرفی شود و متأسفانه تاکنون کاری مسئولان مازندران برای معرفی این حماسه انجام نداده‌اند.

وی با اظهار اینکه فقط یک میدان هزارسنگر در آمل فقط باقی مانده است خواستار ایجاد موزه مشاهیر و حماسه اسلامی و جنگل جنگل در آمل شد و گفت: زمین ایجاد این موزه تهیه و به رغم کلنگ زنی آن هنوز این موزه به سرانجام نرسیده است.

سردار ملکی با اظهار اینکه به دلیل واقع شدن زمین مورد نظر در حریم رودخانه با ساخت موزه مشاهیر موافقت نشده است، تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ برنامه به مناسبت همایش ششم بهمن در استان مازندران برگزار می‌شود که ۴۰ برنامه شاخص است.

مدیرکل بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران عنوان کرد: دیدار مردم امل و فرماندهان دفاع مقدس و جنگ جنگل با مقام معظم رهبری را از جمله درخواست‌ها بیان کرد.

وی از میزبانی دو شهید گمنام به مناسبت ایام فاطمیه در استان خبر داد و گفت: سال آینده در تالار وزارت کشور همایش ملی به مناسب حماسه آمل برگزار و در چهلمین سالروز حماسه ششم بهمن آمل نیز همایش بین المللی مقاومت برگزار می‌شود.