شیراز- رئیس اتحادیه عمده فروشان مواد غذایی شیراز گفت: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته عمده فروشان مواد غذایی و خشکبار فروشان سطح شهر در ساعت معینی امکان ارائه خدمات دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله رزاق منش یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته و با توجه به تأکیدات لازم توسط دستگاه‌های نظارتی ساعت فعالیت عمده فروشان سطح شهر روزانه از ساعت ۹ صبح الی ۱۴ خواهد بود و خشکبار آن سطح شهر نیز از ساعت ۱۵ لغایت ۲۲ می‌توانند نسبت به ارائه خدمات اقدام کنند.

وی اضافه کرد: رعایت اصول بهداشتی یکی از الزاماتی است که باید توسط واحدهای صنفی رعایت شود از این رو با متخلفانی که نسبت به عدم رعایت این قوانین اقدام کنند برخورد جدی صورت می‌گیرد.

رزاق منش در خصوص تمهیدات بهداشتی واحدهای صنفی نیز یادآور شد: واحدهای صنفی خرده فروشی مکلف هستند از فروش اقلام به صورت فله جلوگیری کنند و نسبت به فروش اقلام مورد نیاز مردم به صورت بسته بندی بهداشتی مبادرت و برزن البته انبارهای واحدهای صنفی عمده نیز روزانه ضدعفونی شوند و سطوح فلزی که در این واحدها وجود دارند نیز روزانه استریل می‌شوند.

او اضافه کرد: واحدهای عرضه کننده خشکبار و شیرینی فروشی نیز مکلف هستند که مواد مورد نیاز را به صورت بسته بندی ارائه کنند و حق فروش فله کالاها را ندارند.

رئیس اتحادیه عمده فروشان تاکید کرد: در راستای ارائه خدمات سریع‌تر به مشتریان ۴۰ واحد خوش بار به صورت آنلاین خدمات خود را ارائه می‌دهند البته به بیماری کرونا فرصتی است برای تغییر سبک زندگی و تغییر کسب و کار تا با استفاده از تکنولوژی‌های جدید نسبت به ارائه کالا و خدمات اقدام شود.

رزاق منش در خصوص فعالیت واحدهای غیر مجاز نیز هشدار داد و گفت: برخی از واحدهای متخلف اقدام به تولید خشکباری غیر استاندارد می‌کند که در تولید این خشکبار از رنگ‌های شیمیایی و نمک‌هایی که دارای سرعت هستند و موجب بیش فعالی و افسردگی در افراد می‌شوند استفاده می‌کنند.

وی افزود: این واحدهای متخلف بیشتر در مکان‌های زیرزمینی این اقدامات را انجام می‌دهند و برخی از فروشندگان سیار که با چرخ دستی به صورت سیار نسبت به فروش خشکبار اقدام می‌کنند نیز جامعه عرضه کننده محصولات این واحدهای متخلف هستند.

رئیس اتحادیه عمده فروشان شیراز تاکید کرد: یکی از راهکارهایی که در راستای مقابله با این واحدها می‌توان به عنوان راهگشا در نظر گرفت و نظارت بیشتر بر واحدهای تولید کننده است البته موازی کاری در حوزه نظارت یکی از عناصری است که دستگاه‌های مختلف به آن اذعان دارند و در شیراز نیز این موازی کاری وجود دارد.

او در خصوص تأمین مایحتاج مردم نیز متذکر شد: بیش از ۹۰ درصد مایحتاج مورد نیاز مردم تولید داخل از از این رو هیچ گونه کمبودی در راستای تأمین مایحتاج مردم وجود ندارد و جوی که اکنون در فضای بازار وجود دارد و جو روانی است که افراد ایجاد کرده‌اند و نیازی نیست تا نسبت به هجوم به بازار اقدام کنند.

رزاق منش در خصوص تأمین برنج نیز تصریح کرد: برنج ایرانی به حد کافی در بازار وجود دارد و تنها برنج خارجی به علت عدم تخصیص ارزی دارای خلل ارز است در این حوزه نیز با توجه به سرانه مصرف برنج به حد کافی در جامعه وجود دارد.

برچسب‌ها