کرمانشاه- شهردار کرمانشاه با بیان اینکه منابع ثروت و امکانات در شهر کرمانشاه فراوان است، گفت: اختلافات نباشد شهر را به گلستان تبدیل می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طلوعی بعد از ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: حدود ۱۵ ماه است از انتصابم به عنوان شهردار کرمانشاه می‌گذرد و برای ارزیابی در مورد مدیریت شهری در این مدت باید اینگونه قضاوت کرد که چه چیز را تحویل گرفتم، چه کارهایی کردم و چه برنامه‌هایی برای آینده دارم.

وی افزود: ابتدا به دلایلی تمایلی به شهردار کرمانشاه شدن نداشتم، اما با اصرار زیادی از طرف برخی دوستان این سمت را قبول کردم.

شهردار کرمانشاه گفت: زیرساختهای شهرداری قبلاً به صورت سنتی اداره می‌شد و در ابتدای کارم متوجه شدم که حجم کار در این شهر بالاست و نیاز به خدمت دارد.

طلوعی بیان داشت: در این مدت ضمن اجرای برنامه‌ها برای آباد کردن شهر، زیرساخت‌های داخلی مجموعه شهرداری را هم اصلاح کردیم. آرشیو الکترونیکی شهرداری، سیستمی کردن ماده ۱۰۰ و املاک و… از جمله این اقدامات اصلاحی است.

وی ادامه داد: معتقدم که منابع ثروت و امکانات در شهر کرمانشاه فراوان است و اگر اختلاف نباشد می‌توانیم شهر را به گلستان تبدیل کنیم. در این خصوص نباید منافع شهر را به منافع شخصی ترجیح دهیم.

شهردار کرمانشاه گفت: برنامه‌های فرهنگی زیادی هم سال گذشته و هم امسال برای نوروز داشتیم که متأسفانه سیل و کرونا در این دو سال همه برنامه‌ریزی‌ها را بهم ریخت.

اختلافات شورا با شهردار؛ چرا؟

طلوعی در مورد اختلافات شورای شهر با شهردار تصریح کرد: در تمام شهرها اختلاف نظر بین شورا و شهرداری وجود دارد، هشت نفر از اعضای شورا با ما همراه هستند و سه نفر دیگر برخی مواقع کم‌لطفی می‌کنند.

وی بیان داشت: کسانی که روز اول گفتند سرباز ما هستند بعد از مدتی کمتر از ۶ ماه که طبق میلشان عمل نکردیم نظراتشان عوض شد.

شهردار کرمانشاه در خصوص نقدهایی از جمله شهردار پروازی که در موردش مطرح می‌کنند، اظهار داشت: شهردارهای قبلی هفته‌ای دو روز تهران بودند و من دو هفته یکبار آن هم زمان تعطیلات می‌روم؛ تا کنون یک ریال از شهرداری کرمانشاه بابت حقوق، و پاداش و اضافه کار دریافت نکرده‌ام.

طلوعی در مورد حقوق پرسنل شهرداری نیز گفت: در ابتدای مدیریتم حقوق پرسنل ۱۹ میلیارد تومان بود و بعد از افزایش حقوق به ۲۵ میلیارد تومان رسید، ولی مشکلی در پرداخت حقوق نداریم و هم حقوق‌ها و هم هزینه‌ها را می‌پردازیم.

وی افزود: شهرداری کرمانشاه در حال حاضر درآمد پایداری ندارد، لذا باید شهر را ممیزی کنیم و بخشی از کارهای شهرداری را برون‌سپاری کنیم.

شهردار کرمانشاه خاطرنشان کرد: سالانه بابت خدمات جمع‌آوری پسماند ۴ میلیارد تومان درآمد دارد، اما ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه برای شهرداری دارد.

طلوعی در مورد بدهی‌های شهرداری نیز بیان داشت: بدهی شهرداری تا حدود زیادی به صورت تدریجی پرداخت کردیم، بدهی نشانه عملکرد و کار کردن است.

آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی شهر

وی در مورد کارهای عمرانی نیز گفت: کارهای عمرانی را از حالت سنتی به علمی تغییر دادیم و در این زمینه کارهای باکیفیت و علمی به شهروندان عرضه می‌کنیم.

شهردار کرمانشاه خاطرنشان کرد: خیابان‌های خیام و شهدای اشک تلخ که چندین دهه است سنگفرش آنها تغییری نکرده بازسازی و ۲۰۰ کیلومتر سنگفرش و جدول‌گذاری در بلوار طاقبستان انجام شده است

وی با بیان اینکه مسیر دوچرخه‌سواری در بلوار طاقبستان در دست احداث داریم، گفت: پارک بانوان در اسفندماه قرار بود کلنگ‌زنی شود اما به دلیل کرونا با تأخیر روبه‌رو شده؛ این پارک به مساحت ۷۰۰۰ مترمربع در کنار بیمارستان حضرت معصومه (س) قرار گرفته است.

طلوعی عنوان کرد: برای آسفالت معابر باز هم برنامه داریم که ادامه یابد؛ مقداری قیر تهیه کرده‌ایم و روکش و آسفالت با اولویت معابر اصلی، شریان‌های اصلی و فرعی و کوچه‌ها را در دست اقدام داریم.

شهردار کرمانشاه در مورد وضعیت تله‌کابین گفت: بعد از ۲۰ سال تمام کارهای تله‌کابین انجام شده و برون‌سپاری صورت گرفته است؛ سرمایه‌گذار قرار است با رقم ۱۸۰ میلیارد تومان اماکن رفاهی در این منطقه ایجاد کند و برای ۲۲ بهمن‌ماه برنامه زمانبندی برای بهره‌برداری از تله‌کابین در نظر گرفته‌ایم و پیش‌بینی می‌کنیم اشتغال‌زایی خوبی داشته باشد.

وی در مورد وضعیت اولین پیاده‌راه کرمانشاه در پارکینگ شهرداری بیان داشت: این پیاده‌راه ۲۵۰ متر طول دارد که در کنار آن ۱۴ چشمه سرویس بهداشتی توسط یک خیر قرار است ساخته شود.

طلوعی با تصریح اینکه خیابان مدرس باید به پیاده‌راه تبدیل شود، گفت: در نظر داریم ابتدا به صورت بی آر تی تردد داشته باشیم و سپس آن‌را به پیاده‌راه تبدیل کنیم، برای این کار مشاور هم گرفتیم.

شهردار کرمانشاه در مورد تقاطع امام خمینی (ره) هم تصریح کرد: این پروژه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر مشکل جدی اقتصادی نداشته باشیم تا شهریورماه امسال آن‌را به بهره‌برداری می‌رسانیم.

وی در خصوص پروژه فیروزه هم عنوان کرد: قرارداد پروژه فیروزه سالیان سال است که مشکل دارد و ۲۰ میلیارد تومان وامی که ۱۰ سال پیش برای آن اخذ شد امروز به ۲۰ میلیارد تومان رسیده، اما در جلساتی که با استاندار کرمانشاه داشتیم در شرف حل مشکلات آن هستیم.

شهردار کرمانشاه همچنین تاکید کرد: در مورد قطار شهری نمی‌توان گفت خوب یا بد است و نمی‌توان آن‌را متوقف کرد بلکه باید آن‌را به اتمام برسانیم؛ برای بهره‌برداری از فاز اول آن از میدان آزادی تا کارمندان به ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که قول‌هایی از تهران به ما داده شده و چندین ملک شهرداری را هم برای این موضوع در نظر گرفته‌ایم که در صورت محقق شدن قول‌ها تا ۲.۵ سال آینده می‌توانیم این فاز را به بهره‌برداری برسانیم.

ماجرای قبرستان اطراف طاقبستان و گلدان‌های میلیونی چه بود؟

وی در مورد حواشی قبرستان اطراف بقعه امام‌زاده ابراهیم در طاقبستان نیز گفت: با توجه به اینکه در طرح میراث فرهنگی اهالی منطقه از برخی حقوق قانونی محروم شده بودند با درخواست آنها در مورد بهسازی و جدول‌گذاری قبرستان موافقت شد اما حق دیوارکشی نداشتند و تخریب شد.

طلوعی در مورد خرید گلدان‌های میلیونی برای شهر گفت: برای زیباسازی شهر هرساله اقدام می‌کردیم و امسال مناقصه حضوری برگزار کردیم؛ برای نمونه گل‌هایی که در سنوات قبل حدود ۶ تا ۷ سال گذشته با ۱۵ هزار تومان خریداری شده را با قیمت ۶ تا ۷ هزار تومان خریدیم. یک نمونه از گلدان‌ها که در تهران ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان می‌توانستیم بخریم را از یک پیمانکار بومی با ۲ میلیون و ۷۰۰ میلیون تهیه کردیم.

شهردار کرمانشاه همچنین از توزیع ۱۰ هزار ماسک بین نیروهای خدمات شهری و رانندگان تاکسی خبر داد و گفت: با توجه به راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک در شهرداری با ظرفیت ۵۰ هزار ماسک اولویت ما کارکنان بیمارستان‌ها هستند. در چند روز اخیر ۱۲۱ هزار ماسک تولید شده است.