به گزارش خبرنگار مهر در مشهد ، دکتر مسعود ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در بودجه امسال چهار تا هشت اولویت را در رئوس فعالیت های وزارت بهداشت قرار داده ایم افزود : در موضع گیری با دولت تعیین این بودجه در حالی است که تمامی نمایندگان نسبت به سلامت توجه ویژهای دارند در حالی که تاکنون تمامی لایحههای مرتبط با درمان و سلامت در صحن مجلس شورای اسلامی از سوی نمایندگان رای آورده است.
وی اظهار داشت : اکنون سرانه درمان در کشور به یکی از معضلات مهم در بخش سلامت تبدیل شده است که با این وجود باز هم از لحاظ جایگاه درمانی زمان بسیاری نیاز است تا بتوانیم از لحاظ پوشش های درمانی و مقوله سلامت به نقطه مناسب برسیم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد : در دوسال گذشته شورای عالی بیمه سرانه درمان را ۷۰هزار ریال طرح کرد که حدود نصف آن به تصویب رسید و با توجه به چنین شرایط تصمیم گیری در کشور نباید انتظار بیشتری برای توسعه حوزه سلامت در کشور داشته باشیم .
وی یادآور شد : با ادامه روند کنونی در خصوص سهمی که مردم بابت هزینههای درمانی در کشور میپردازند، این میزان اگر به ۱۰۰درصد افزایش یابد جای تعجب نیست.
ملکی تاکید کرد : طبق برنامه چهارم توسعه قرار بود در پایان برنامه سهم ۶۰درصدی که مردم جهت هزینههای خدمات درمانی میپردازند به 30 درصد کاهش یابد که امروز عکس آن را شاهد هستیم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به لایحه خدمات کشوری گفت : در این لایحه ابتدا برای کادر درمانی جایگاه ویژهای دیده نشده بود که با تلاش و چانهزنیها این اقدام صورت گرفت.