به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیدکمال هادیان فر ظهر سه شنبه در دیدار با استاندار سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه جدید به کشور اضافه شد، ابراز کرد: در مقابل، دولت فقط هفت هزار وسیله نقلیه را از رده خارج کرد که این تناسب خوبی نیست.
وی افزود: در شاخصهای سازمان بهداشت جهانی برخی مسائل مثل رشد جمعیت، افزایش تعداد وسیله نقلیه عوامل مؤثر در تصادفات رانندگی و… مهم تلقی میشوند که در کشور ما در تمام این شاخصها دچار افزایش هستیم.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه تعداد وسیله نقلیه بالا بار ترافیکی بیشتری را در راههای کشور ایجاد میکند، بیان کرد: با این حال سال ۹۹ تعداد جانباختگان تصادفات جادهای در کشور ۳۳ درصد کاهش یافته است که جای خوشنودی دارد.
هادیان فر با بیان اینکه قانون برنامه پنج ساله تکلیف کرده که تصادفات در ایران باید ۳۱ درصد کاهش یابد، ابراز داشت: بر اساس مصوبه کمیسیون ایمنی راهها، استانها در بخشهای زیرساختی، قضائی، اداری با محوریت استانداران برای کاهش تصادفات موظف به برنامهریزی هستند و گزارشهای رسیده نشان از اهتمام خوب در این زمینه میدهد که جای قدردانی دارد.
وی با بیان اینکه ماحصل این تلاشها شاخص کاهش تصادفات جادهای کشور را رقم میزند، بیان کرد: این شاخص در کشور ۱۲ درصد بوده و در سال ۹۹ کاهش یک هزار و ۹۰۰ نفری تلفات رانندگی هدف گذاری شده است.
رئیس پلیس راهور ناجا در ادامه به تلاشهای پلیس راه برای الکترونیکی کردن جرایم و تجهیزات اشاره کرد و بیان داشت: سال گذشته چهار هزار دستگاه دست افزار صدور جریمه در کشور توزیع شده که اطلاعات مربوط به معاینه فنی، سوابق گواهینامه، نمرات منفی و… در آن مقابل مشاهده است و دیگر نیازی به قبوض کاغذی نخواهیم داشت همچنین سرعت تبادل اطلاعات و استعلامها در این روش کاهش مییابد.
هادیان فرد درباره مشکلات و دغدغههای راهور نیز توضیح داد: مشخص نبودن تکالیف وزارت راه و شهرسازی و شهرداریها سبب شده تا شاهد نابسامانی در ۳۰ کیلومتری ورودی و خروجی شهرها باشیم که اتفاقاً بیشترین تصادفات در همین نواحی رخ میدهند لذا امیدواریم شاهد اقداماتی از سوی طرفین باشیم که ساماندهی این مسیرها نیز با هدف کاهش سوانح رانندگی رقم بخورد.